byhewal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle konu için kategorileri dolaştım umarım doğru yer burasıdır. Değilse Moderatör arkadaşlardan özür diliyorum, bildirme yaparsanız sevinirim.

Belçika'da yaşayan Türklerin takip ettiği aylık dergimize ait sitede içerik girebilecek bir kişiye veya duruma göre iki kişiye ortak şekilde pay edilerek adsense gelirinin tamamı verilecek.

İçeriği paylaşabileceğimiz yaklaşık 30 grup içerisinde de direk kitleye ulaşabilecek 400 bin kişi bulunuyor.(Üye sayısı bundan fazladır) İçerik haber veya yararlı bilgiler olacak. Normal şartlarda 3 ayda bir adsense den 75 ile 85 euro arası gelir sağlanıyor. (Tabi içeriğe göre) Site sürekli güncellenir ve bize ait sayfalarda paylaşılırsa bu rakamı aylık kazanmanız mümkündür.

Anlaşma yapacağım kişi, işi bilen olması gerekiyor. Vaktim olmadığı için böyle bir duruma yöneldim. Dolayısı ile işi öğretecek birine vakit ayırmam imkansız. Sadece içeriğe özgünlük katmasını bekliyorum. Site imzamda yer alıyor. Ekstra bilgi için PM'den soru yöneltebilirsiniz.

İçerik içinde zorluk yaşamayacağınızı söyleyebilirim. Belçika'da yayın yapan gazetelerden Türkçe'ye çevirme yapıp, manşet resmiyle girmeniz bile yeterli olacaktır. Kitleye yönelik bilgi vereceğim zaten, söylediğim konuları takip ederseniz günlük 100k giriş rahat bir şekilde çekebilirsiniz.

Not: Sitede adsense gelirini arttırmak adına değişiklik yapabilirsiniz. Okurları rahatsız etmeyecek yer türlü değişimi gerçekleştirebiliriz.

Bu grafik canlı haberin üst üste paylaşılması sırasında alınmış bir görüntüdür. Girişleri tahmin edebilmeniz açısından faydalı olacağını düşünüyorum.
merhaba
İçerik içinde zorluk yaşamayacağınızı söyleyebilirim. Belçika'da yayın yapan gazetelerden Türkçe'ye çevirme yapıp, manşet resmiyle girmeniz bile yeterli olacaktır. Kitleye yönelik bilgi vereceğim zaten, söylediğim konuları takip ederseniz günlük 100k giriş rahat bir şekilde çekebilirsiniz.

gunde 100 bn ıçerık nasıl çekılecek programmı verılecek