ren2x adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Domain
Bu kısımda Top Level Domains, olmasını öneririm. Diğer uzantı ile tamamlanan domainler, sonraki ziyaretlerde akılda pek kalıcı olmayabiliyor. Ayrıca domain keyword özelliği de kayboluyor.

Hosting
Ziyaretçi kitlesi nereden ise oraya hitap etmesi daha iyi olur. Biz CDN olarak MaxCDN kullanıyoruz ama trafik (7-8 site global) epey fazla olduğu için, maliyet artıyor. Ayrıca ülkerere göre CDN kotaları da farklılıklar gösteriyor. Misal Amerika uygun iken, Avustralya fiyat olarak 2 kat olabiliyor. O konulara dikkat etmenizi tavsiye ederim, araştırırken.

Backlink
Yabancı backlink alımlarında ne az ne çok, sürekli olan makbuldür. Hintli Spamcılardan uzak durun. Ayrıca backlink alacağınız sitelerin en az %50 organik trafiği olsun. Direkt hit ile beslenen balonlardan uzak durun. Yabancı backlinler Türkçe'ye göre epey maliyetli oluyor bir de...
Önerileriniz için teşekkür ederim. Domaini önceki önerilerde de olduğu gibi akılda kalıcı olsun diye .net olarak aldım ve anahtar kelimeyi içeriyor.

Hosting'i Hawkhost'dan aldım. Kanada firması olmasına rağmen Amerika'da sunucuları varmış Washington lokasyon oldu. Hem abd ile kanada ya çok yakın olması işime geldi. Ayrıca oradan direkt Avusturalya'ya deniz altından network bağlantısı kuvvetliymiş öğrendiğime göre. Hızdan ödün vermedim yani

Backlink de artık sitenin hitinin artmasından sonra yapacağım iş olacak. Form içi veya dışı araştırmalar yapacağım artık.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:05:09 -->-> Daha önceki mesaj 00:43:38 --

populerim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
domain: varsa .com .net iyidir. ozgun bir proje ise .io da olabilir

hosting: hizli olmasi yeterli. hitap edeceginiz ulke ile ayni olmasi avantajdir. cdn ve https kullan

back: her daim alabilirsin. cesitlilik iyidir.
Https aldım ancak cdn ve sabit ip şart mı hocam? Ayrıca ülke ülke sitenin hızını test edebileceğim bir site var mıdır? Yardımlarınız için teşekkürler