Sırf bu yüzden adsense gelirim düşük alt yapı değişiliğine gitmek zorunda kalmıştım. Google söyleyecek söz bulamıyorum. Her türlü zarardayım şuanda.
Şimdi bu gelişmeden sonra yine aslında düzeleceğini sanmıyorum. açıklamada evet 300x250 yasağı kalktı diyor ama detaylı okursanız göreceksiniz ki halen bu tarz kullanımı önermediğini, eğer kullanıcı dostu bir yerleşim yaparsanız uzun vadeli olarak kazançlı çıkacağınızı söylüyor. Yani bana sorarsanız kullanıcı dostu olmayan siteler için kalitesiz reklamlar ile TBMleri düşük reklamlar çıkarıyor diye düşünüyorum.
Bunu nereden çıkardınız derseniz iki farklı sitem var ve bir tanesi bir etikette birinci sırada ve diğeri ikinci sırada. Aynı konular ana hitleri oluştursa da birisinin BGBG 'si 7-10 arası dolaşıyor diğerinin ise 1.5 ile 3 arası dolaşıyor. Aralarındaki tek fark reklam yerleşimleri.