VestaCP hakkında yorumları okuduğumda nameserver problemi yaşarsınız ama onun dışında çok hızlı ve serveri de yormaz gibi yorumlar vardı. Acaba VestaCP'den kaynaklanan bir sorun mu onu da tabi bilemiyorum. A kaydı vs.. girin tarzı şeyler yazmışlar panelden ama onu da yaptık halen godaddy'den hiç bir şeyi değiştirip ekleyemiyorum yeni İP'lere dair.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 19:00:49 -->-> Daha önceki mesaj 17:26:23 --
Tamam en sonu buldum arkadaşlar buraya da yazayım da aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa faydalansınlar. Godaddy'nin eski site şekline alışmıştık bu yeni tasarım artı TÜRKÇE olunca herşey birbirine girmiş.
https://tr.godaddy.com/help/delete-m...ost-names-3952
linkinde bir açıklama yapmışlar tabi ingilizce olarak. Kısaca sıralayım:
Nameserver hangi domaininizde ise ona tıklayın "manage DNS" (DNS Yönet) seçeneğine tıklayın. Sayfayı en alta kaydırın sol en altta "host names" (ANA BİLGİSAYAR ADLARI) var, oraya tıklarsanız işleminizi yapabilirsiniz. Bugünümü de heba etti bu ya neyse çok şükür oldu. Bir de ingilizce kullanmak çok daha iyi, çünkü ana bilgisayar adları gibi ilk defa gördüğünüz bir kelimeden birşey anlamak zor oluyor ve kaybolup gidiyordunuz. Tekrar ingilizce kullanmanız daha yararınıza, ben de öyle yaptım. Sorunu da başka yerlerde aramaya başlamıştım ki çok şükür halloldu. Kolay gelsin