mersinstyle adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Spor Ayakkabı kelimesinin marka tescili var ayrıca Estetik Ayakkabı kelimesinin patenti'de alınabilir.

Bu bir hırs değil, GG,N11 vb büyük firmalar yüzünde gelecek yıllarda e ticaret hayatı biticek. Şuan farkında değilsiniz belki ama bu tür büyük firmalar 3-5 yıl sonra e ticaret pazarını bitirecek. E Ticaret tekelleşmeye başlıyor farkında değilsiniz.

Benim istediğim (belki biraz komik gelebilir ama) AVM'ler yüzünden küçük esnafın kan ağlaması ile aynı şey. Zamanında esnaflar tedbirlerini alıp çağa ayak uydursalar bu durumda olmazlardı. Aynısı E Ticaret pazarında olmak üzere, bende kendi sektörümde pazarımı kaybetmemek için düşünüyorum.
Estetik Ayakkabı kelimesinde reklam verilmesini yasaklatabileceğinizi düşünüyorsunuz.

Siz de yazmışsınız, Spor Ayakkabısı da marka tescilli. Hadi o marka tescili sahibi arkadaş çıksın ve spor ayakkabı kelimesinde satışı , reklam vermeyi yasak hale getirsin,

Düşüncesi bile komik, bu Almanların istiklal marşı patenti almasına benziyor
http://www.gazetevatan.com/almanlar-...344016-gundem/

Sizde biliyorsunuz ki estetik ayakkabı, nubuk ayakkabı, keten ayakkabı, spor ayakkabı kelimeleri hepsi jenerik bir marka değil,

nike ayakkabı kelimesine reklam vermenin yasak olmasını söylemişsiniz. Hangi insan bedavaya reklamı kabul etmez, Nike ayakkabı kelimesine isterseniz tbm 500 tl reklam verin, tüm dünyada 1. sıraya gelin, 1. sırada açılan sitede satış yapabilmek için ya nike ayakkabı satacaksınız, ya da sahte nike ayakkabı satacaksınız, ki 2. durumda nike size hayal edemeyeceğiniz davalar açar, hee yok ben nike ayakkabı diye insanları soktuğum sitede adidas ayakkabı satarım diyorsanız, e ticaret dönüşü 0.00000001 olursa öpüp de başınıza koyun.