zulte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
böyle ticarete lanet olsun,ama birde şöyle düşünün sizin sattıgınız urunler anladığım kadarıyla bıryerlerden teemın edıp satıyorsunuz,bızım sattıgımız urunler sırf kişiye özel ve sipariş geldikten sonra bızım 1 ürün için 2 saat zamanımızı harcayarak ürettiğimiz ürünlerdi,yani bırınden hazır alıp satmıyorduk ,el emeği alın terımızı dökerek üreterek gönderiyorduk,böyle olunca insanın dahada zoruna gidiyor ve telafiside olmuyor,telafisi olsa bile insanda biraz vicdan olmalı bu insan bu güzelim ürün için uğraşıyor benim için üretiyor bunu nasıl almam diye düşünmeli,herşeyi bir kenara bırakın insan niye s e r e f s i . olurki veya birşey almak için neden dinini kullanır dahamı inandırıcı olmak için?+inandırıcı olsa bile hadi beni kandırdı,hadi kendini kandırdıda Allah ı nasıl kandıracak?
Allah sabır versin. Kişi camiden çıkar, dükkanıma gelir. Elemanıma der ki; benim borcu silsene, nasıl olsa patron yok şimdi, kimse bilmez der. Bunu diyen şahsiyetsiz 5 vakit namazını camide kılar.

Tamamen kişiye özel ürün sattığımız bir site daha var. Öyle ki kişi almaz ise al çöpe at olayı. Ancak o sitemizde maşallah diyelim bir aydır daha bir adet kargo kapıdan döndü.

Farkı kolay sipariş verememe ve hedef kitlenin kalitesi.