aTKn94 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şu kodu;
define('WP_POST_REVISIONS', true);
wp-config.php'de en üst satıra eklerseniz zaten çalışır. kendi orjinal dosyasından değiştirmek mantıksız. Yeni güncellemelerde o kod uçar çünkü.
Diğer dediklerinize katılmıyorum. Wordpress dünyanın en iyi scriptlerinden. veritabanı yapısı şeması buna göre dizayn edilmiş. Çok büyük siteler bile wordpress kullanıyor ve herhangi bir veritabanı şişmesi gibi bir olay yok. Size tavsiyem sistem dosyalarıyla ve veritabanı yapısıyla çok oynamayın bence.
Hocam sistem ve veritaban yapısıyla oynamayın diyene kadar bana çözüm üretebilirdiniz!

Şimdi hali hazırda DLE script'deki konuları Wordpress e elle taşıyorum.
Wordpress panel den neden eklemiyorumda PHPmyAdmin den ekliyorum? Şu soruyu bir cevaplayayım!
Wordpress'e 1 konu giriyorum ID bir anda 6'ya atlıyor. Saçmalık! Wordpress e göre 2. konuyu girdiğimde 6. ID ye atayacak. 2,3,4 ve 5. ID ler yok! DLE scriptte 2,3,4 ve 5. ID lerin her birinde konular var! Ayrıca wordpress'in saçma kafa yapısını bırakırsam eğer link ID lerim 600 konuya kadar değişecek. Yani 600*6 = 3600 link oluyor. Hesap ortada ayrıca eski linkleri, htacces ile 301 ile yeni linkleri yönlendirmenin bir mantığı var mıdır?

Bakın DLE ve Wordpress veritabanı ufak inceledim. Veritabanında 4 adet saat değişkeni var. 1 tane yeterli!

Benim amacım işimi uzatmadan her yeni konu eklediğimde 1 ID arttırmasını istiyorum. Bunun çözümünü biliyorsan arkadaşım, lütfen bunun çözümünü yaz buraya, veritaban yapısıyla oynamayın demeyin!

Bana çözüm lazım inanın!