GökTuğ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şahlandırayım başlığı,

Gönderdiğimiz kapıda ödeme olan kargonun yüzde 20 si geri döndü. Bende 50 tl altını kapattım kapıda ödemeye ama muhtemelen tümden kapatacam.

Telefon açıp elli kere sormamıza rağmen adam almayınca kargo başına ciddi paralar ödüyoruz yurtiçine. Bir arkadaş yazmış %150 kârın yoksa kapıda ödemeyi kapatacan aynen öyle.

An itibariyle gelen yalan - Biraz önce ürünün almayan birine telefon açtık-

-Siz tişörtü hemen göndermeyince bende askere gittim.

[en fazla 2 ya da 3 gün içinde giden kargo ]

İki gün önce de başka biri,

- ben şimdi Malkara'da değilim o yüzden almayacam vageçtim.

Ulan elli kere aradık;
-gardaş biz burdayız sıkıntı olmaz,
diyen ****** bu!

Neyse sinirlendim biraz : ) herkeste aynı sorun varmış....
böyle ticarete lanet olsun,ama birde şöyle düşünün sizin sattıgınız urunler anladığım kadarıyla bıryerlerden teemın edıp satıyorsunuz,bızım sattıgımız urunler sırf kişiye özel ve sipariş geldikten sonra bızım 1 ürün için 2 saat zamanımızı harcayarak ürettiğimiz ürünlerdi,yani bırınden hazır alıp satmıyorduk ,el emeği alın terımızı dökerek üreterek gönderiyorduk,böyle olunca insanın dahada zoruna gidiyor ve telafiside olmuyor,telafisi olsa bile insanda biraz vicdan olmalı bu insan bu güzelim ürün için uğraşıyor benim için üretiyor bunu nasıl almam diye düşünmeli,herşeyi bir kenara bırakın insan niye s e r e f s i . olurki veya birşey almak için neden dinini kullanır dahamı inandırıcı olmak için?+inandırıcı olsa bile hadi beni kandırdı,hadi kendini kandırdıda Allah ı nasıl kandıracak?