hocam elimizde bir arsa var ben nakiti tamamlayınca 2 katlı 4 dairelik ev yaptırıp satacagım daireleri sizin bu prefabrikte aynı şekilde arsaya çıkan imar durumu işliyor heralde örneğin 250 m 2 kata imarlı bir arsaya sizinle anlaşırsak yapıp betonarme gibi satabilirmiyiz. umarım anlatabilmişimdir cevabını bekliyorum.
Ahmet bey,
Tabi ki bu düşündüğünüz şuanda çok popüler, müşterilerimiz arsa alıyor, prefabrik evleri koyuyor daire fiyatına villa satıyorlar
Kesinlikle yerimize bekleriz, işinizi hallettiğinizde ; 0553 905 35 10 'u ararsanız elimizden geldiğince yardımcı oluruz

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:04:11 -->-> Daha önceki mesaj 09:57:34 --
Hocam işi güzel, malzemeleriniz de eminim güzeldir.. Fakat tasarımcı-larınızı derhal ya değiştirin ya iyi tasarım yapmaları konusunda uyarın.
Demir barakalar gibi duruyor. Konteyner gibi. Tasarım sıfır.
İnternet te benzerlerine bakın neler var.
Dediğim gibi bu iyi bir eleştiri dikkate almanız dileğiyle. Satışlarınız çok artar
Bence gayet iyi. adı üstünde zaten
prefabrik ev. fazlası beklenmez bundan. fiyatına göre hatta çok iyi tasarımlar. ben 6 aydır araştırıyorum. bütün tasarımlar aynı zaten. 30-50 bin TL verip villa beklemiyoruz
Bahsettiğim şeyler bu hocam
http://www.kolaydekor.com/wp-content...ken-Dikkat.jpg
Ben böyle bir şey hayal ederim. Tabi zevkler keyifler tartışılamaz. Ben zaten arkadaşa Öneri olarak söyledim.
Yani hatları çok sert, belki tüm tasarımlar çok iyi olabilir ama dış cephe şart. Biraz ovallaştırılmalı
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum, geliştireceğiz işlerimizi fiyatlarımızda kampanyalarımız vardır bekleriz