onrd3mr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar.

Ben 26 yaşındayım, 18 yaşından bu yana r10'da üyeliğim bulunmakta, bir önceki hesabım farklı bir nickname idi, daha önce internet siteleri üzerinden güzel gelirler elde ettim tamamen kendi emeğim ile,

Aylık kazancım 1000 - 1200 dolar arasında değişiyordu bundan 4 yıl öncesinde, ailemin baskısı ile memur ol hayatını kurtar felsefesi ile derslerime ağırlık vererek memur oldum. Ama hiç memnun değilim, web sitesi işlerini keyifle yapıyordum, istediğim şehirden, istediğim mekandan kendi işimi yapabiliyordum..

Ders vs ve attığım yanlış adımlar sonucu bütün web sitelerimi zamanında satmıştım. ve 3-4 yıl gibi bir süredir web siteleri ile ilgilenmiyordum.. Biraz gerisinde kalmışım yeniliklerin. Tekrardan birşeyler cabalıyorum ancak biraz zorluyor hem iş hayatı hem de maddi olanaklar..

Yüksek lisans parası, Ev eşyası, İstanbulda Yanlız yaşama derken ciddi borcların altına girmişim haberim yok, Harcama planım hiç bir zaman olmadı, ancak yanlış yaptığımın farkına vardım.. Yaklaşık 35 bin tl borcum olmuş, kredi kartları, çektiğim krediler vs.

Bu kadar şeyi size niye anlattım, danışmak istediğim bir konu var. Yaklaşık 35 bin tl kredi çekeceğim yarın. Ancak aklıma bir fikir geldi, Acaba çekmişken 45 bin tl çekip, 10 bin tl ile ayakları yere basan hatrı sayılır bir geliri olan bir web site mi alsam? En azından web sitenin geliri ile bir süre kredi taksitini ödeyebilirim.

Aylık gelirim 4 bin lira civarı, Ev kiram 1200, 1000 kredi taksiti vermeyi düşünüyorum, 800-900 de faturasıydı, yemeğiydi,yoluydu desek, istanbulda geçinmek için çok az bir miktar geriye kalıyor, bu yüzden değerli abilerimden nacizane fikirlerinizi almak istiyorum.
Site konusunu ayrı tutuyorum

krediyi kapatmak için kredi çekersen dahada batarsın,bence kredi çekme başka bir yolunu bul,çünkü çektiğin kredi ile borçlarını kapatmayacağını sende bılıyorsun bizde..

+olarak borclarını kapatmıs bıle olsan kart lımıtlerın tertemız olacagından kaşıntılarda artacağı için,yeniden limitler boşalacak oyuzden kredı yerıne yakınlarından yardım düşün bence,çünkü kredi çekersen önümüzdekı yıl yada daha sonrakı yıl borcun 45 ıse 70 olacağını göreceksin..