Merhaba.
Web site geçmişiniz ve yaş tecrübenizden dolayı siz neyi ödeyebileceğinizi,nasıl geçinebileceğinizi daha iyi bilirsiniz lakin unutmamanızda fayda var;
Alacağınız web sitesi sizin tarafınızdan çok kısa bir süre içerisinde inanılmaz hit ve buna bağlı olarak gelir artışına ulaşmadığı sürece web sitenin aylık geliri, sizin site için ödediğiniz fiyatın yaklaşık 10-12'de 1'i kadar olacak.
Yani büyük ihtimalle toplu olarak yatırdığınız ücreti taksit taksit 1 yıl içerisinde siteden benzer miktarda elde edeceksiniz. (Hitler sert bir ivmelenme ile yükselmediği veya düşmediği sürece)
Bu durumu değerlendirip ona göre hesabınızı,kitabınızı yaparsanız sizin için daha iyi olur.
Bu tarz uzun vadeli beklentiniz varsa 10 bin TL'yi uzun vade de riske atmak yerine kendi markanızı , sitenizi , hitinizi oluşturmaya çalışmanız hem maliyet hem uzun dönem geri dönüşü açısından sizin için daha iyi imkan sağlayabilir.
Yaptığınız değerli yorum için çok teşekkürler,
Bir tane finans sitesi açtım 1-2 ay önce, temiz bir site oldu ancak, nasıl bir yol izleyebileceğim konusunda bir fikir oluşmadı, 10.000 tl yeni bir siteye yatırıp, tutup tutmama ihtimali karşısında risk almak da biraz daha zor geliyor bana, 1k gelirli bir siteyi, 10.000 tl civarına alabilirsem, bazen burada öyle siteler görüyorum bazı arkadaşlar ihtiyaclarına dayalı olarak satabiliyorlar, böyle bir sitenin hitlenmediğini ve hit düşüşü yaşamadığı sürekli aynı ivmede devam ettiğini düşünürsem, en azından kredi kartı taksitini ödeyecek diye düşünüyorum, 1 yılın sonunda, hem kredi kartı taksitini ödeyecek, hem de 10.000 tl değerinde bir sitem elimde olacak, bunların hepsi ayrı bir risk elbette, bakalım çok kararsız kaldım, yarın sabah işten çıktığımda bankaya gideceğim,
*Ekleme
Ve aynı zamanda yeni bir site için yatırımın dışında gerçekten ciddi bir ilgi istiyor, yatırımı yaptım, site tutacak diye bir garanti yok, yeni siteye günde 3-4 saatimi vereceksem, hazır bir siteye sadece konu girişi için 1-2 saatlik belki de 1 saatlik zaman yetebilir diye düşünüyorum.