AvmSepetim.Net sitesi global ticarete soluk getiren firmalardan bir tanesidir. Global olarak çalışmalarını sürdüren firma 2014 yılında kurulmuş olup resmi satış faaliyetine 2016 yılında başlamıştır. 6.5 aylık çalışma sonucunda
Hediyelik Eşya,
Teknoloji Ürünleri,
Müzik Aletleri ve Aksesuarları,
Konsol ve Pc Oyunları'nın satışını tek bir çatı altına alarak online satış hizmeti vermeye başlamıştır.
Firmamız Türkiye, Almanya, Fransa, Hollanda, Avustralya, Avusturya, İngiltere, İsveç ve Çok daha fazlasına kargo gönderimi sağlamaktadır.
Sizde firmamızın internet satış sayfasını inceleyerek eksik, öneri ve yardım edebileceğiniz durumları iletmeniz halinde sayfamızın Uluslararası ürün pazarlamasında ilerlemesine yardımcı olabilir. Ve Ülke ekonomisine katkıda bulunabilirsiniz.
İlginize teşekkür ederiz.
AvmSepetim.Net Online Satış & Pazarlama Hizmetleri
Online Marketing And Sales
Tüm Kategorilerimiz; 0-3 Yaş Ağaç Modelleri Ahşap Ürünler Aksesuar ve Pompalar Anahtarlık Çeşitleri Anı Defterleri Animasyon ve Şaka Malzemeleri Aynalı Harfler Balon Malzemeleri Bebek Kapı Süsleri Bebek Malzemeleri Bebek Sepetleri ve Tepsiler Bebek Süsleri Bebek Şekerleri Bebek Takımı ve Setleri Bebek Yastığı & Takı Yastığı Beşiktaş Lisanslı Ürünler Biblo ve Çerçeve Cam Ayetler Cam Modeller Çam Ağacı Çiçek Çeşitleri Dekor Ürünleri Diğer Ürünler Doğal Sabun Malzemeleri Erkek Oyuncakları Ev Dekorasyon Ürünleri Fenerbahçe Lisanslı Ürünler Galatasaray Lisanslı Ürünler Gelin Damat Bibloları Halloween Parti Ürünleri İlizyon Oyunları İthal Ürünler Karışık Çeşitler Keçe Kapısüsü Keçe Ürünleri Kese ve Çerezlik Çeşitleri Kız Oyuncakları Konfeti Çeşitleri Konuşma Balonları Korku Maske çeşitleri Kostüm Çeşitleri Kurdele Çeşitleri Kutlama Ürünleri Kutu & Diğer Modelleri Lisanslı Taraftar Ürünleri Magnet Çeşitleri Metal Ürünler Neon Sabun Boyaları Nikah Malzemeleri Nikah Malzemeleri Notluklar Oyuncak Malzemeleri Özel Ürünler & Kullan At Parti Gözlükleri Parti Kanatları Parti Kostüm Aksesuarları Parti Malzemeleri Parti Maske Çeşitleri Parti Peruk Çeşitleri Parti Şapka Çeşitleri Parti Taçları Sabun Bazları Sabun Kokulutaş Esansları Sabun Malzemeleri Sabun Sarf Malzemeleri Sabun ve Kokulu Taş Kalıpları Sedef Sabun Boyaları Sıvı Sabun Boyaları Silikon Malzemeleri Sticker Çeşitleri Sünnet Biblosu Süslemesiz Yasin Kitabı Süslü Yasin Kitabı Tül Çeşitleri Yasin Kitapları Yeni Eklenenler Yeni İcatlar Yılbaşı Malzemeleri