Gucluyazar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakırköy her ne kadar yaya trafiğinin yoğun olduğu bir yer olsa da; reklam işleri için merkez bir yer olacağını düşünmüyorum. Bakırköy deyince aklıma; dil kursları ve buna benzer kurumlar geliyor. Bende K.çekmece(B.şehire yakın)-Fatih iki tane ilçede dönüşümlüyüm.
Başakşehire göre Bakırköy'de çok daha fazla iş yaparsınız. Ancak; yeni gelişmekte olan yerler (özellikle firma bazında) tercihiniz olursa iş hacminiz daha fazla olur düşüncesindeyim.

Doğrusuyla-yanlışıyla düşüncemi belirttim. Yorumlamak size kalmış.

Jameika adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mecidiye köy daha merkezi hocam. Mecidiye köyü tercih edin.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şahsi fikrim, reklamcılık ve diğer işlemlerinizi sadece online yapıyorsanız, konumun önemi yok, ancak afiş branda gibi yoldan farkedilecek bir iş ise (sanmıyorum), bakırköy mecidiyeköy tarafını öneririm.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Biraz piyasa araştırması yaptım, aslında dediğiniz gibi işim internet üzerinden olduğu için yerin çok fazla bir önemi yok. Hatta bir ara bir rezidans daire tutup orada yapmayı düşündüm fakat, İkitelli Organize Sanayi'de bulunan bir abimin önerisiyle bu işi İkitelli OSB de yapmaya karar verdim.

Sebebi de şu, İkitelli OSB'de toplamda 35.000 faal iş yeri bulunuyor. Herhangi bir yerde 400-500 TL'lik bir ofis kiralasam 1 saha elemanı ile bu işi iyi yerlere getirebilirim diye düşünüyorum.

Tekrardan yorumlarınız için teşekkür ederim.