MavraCOM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet herşeyi ile güzel olmuş site. Ayrıca söylemiş olduğunuz gibi şu zamanda artık forum siteleri sayılı ve bu sayılı ve ziyaretçisi yüksek olan bir siteye hakim olmak gerçekten güzel. Başarıların devamını dilerim...
Teşekkürler Salih.

Serkanx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Header ve footer'ın uyumu çok hoş. Header belirli aralıklarda farklı sözler kullanıldığı gibi yeni fotoğraflar da kullanmaya elverişli gibi duruyor. Menü alanı ve giriş kısmı yeni kullanıcılar için kullanım açısından kolay olmuş. Ranklar, buttonlar vs foruma özgü olması temaya kalite kazandırmış. Kullanılan postbit hem detaylı hem de eğlenceli olmuş. Uzun lafın kısası tema şık olmuş.

Temadan sayılmayabilir ama forum ikonlarını farklı ve içeriğe göre uygun kullanman foruma ayrı bir güzellik katmış. Kullanılan başlık ikonları ve gülücükler seçip kullanması hem üyeler açısından zevkli olmuş hem de forumda renkli bir hava oluşturmuş. Slogan domaine cuk oturmuş. Kısacası forum olmuş, eline/emeğine sağlık kardeşim.

Siteye gelince sosyal medya kullanımı bu kadar artmışken bu denli yüksek kullanıcı sayısını yakalamak hiç de kolay değil. Bunu başardığın için kutluyorum seni kardeşim. Sahip olduğun bilgi birikimiyle (hem seo hem de php/mysql) forumu daha da iyi bir noktaya getireceğinden hiç şüphem yok. Umarım her şey istediğin gibi olur. Emeklerinin karşılığını daha da fazla alman dileğiyle.
Beni fazlasıyla onore eden bir yorum yapmışsın kardeşim. Öncelikle teşekkür ederim. Ancak konuda da belirttiğim gibi site bana ait değil. Senin de belirttiğin gibi, evet SEO ve yazılımsal çalışmaları ben gerçekleştirdim. Ama örneğin belirttiğin gülücükler, başlık sembolleri ve forum iconları tamamen Damla ve Meltem'in derleyip foruma eklediği görsel güzellikler. Her şeyin şahsıma indirgenmesi yanlış anlaşılabilir, bu yüzden konuda da teknik admin olduğumu belirttim. Başarı, başta site sahipleri Damla ve Meltem olmak üzere elbette ki Sercan ve benim de teknik yetkililer olarak dahil olduğumuz komple bir yönetim bütününün ve üyelerimizin de katkıda bulunduğu müteselsil bir başarıdır. ^^

Tekrar güzel yorumun için teşekkür ederim Serkan'ım.