Hocam istediklerine tam cevap vermem ama bir mesaj atmak istiyorum. Geçen aylarda bir firma bize bir sektöre gireceğini ve buna uygun ihtiyaçlarını kurabilir miyiz diye sordular. Önce firmanın alanına gittik. Firma yeri fena değil ancak makine düzeneğini gördüğümüz anda ümidimiz kesildi (bizim açımızdan, devamı olmayacak bir firma ki bunu düzeninden anlayabildik.) Yetkili kişi geldi ve dedi ki bir arkadaş gelecek onunla görüşün. Neyse görüştük ettik, sonuç bizi tatmin etmedi çünkü gerekli altyapı yok (kişide). Gireceği sektöre iyi yatırımla girecek ama bilinçsiz bir şekilde giriyor. Bu şekilde büyüsen bile şans işidir ve garantisi olmaz. Bilerek gireceksin tabiki her sektöre giren bilerek girmiyor. Önce sektörü tanıyın yeri tanıyın. Rakip değil ancak istediğiniz kriterlerdeki firmaları inceleyin.
Hocam tabii ki ön araştırmayı yaptım, yapıyorum analiz etmeye çalışıyorum. Sonuçta halı yıkama işi yani halı önce silkelenecek, cinsine göre temizlik malzemesiyle temizlenecek sonra kurumaya bırakılacak. Önemli olan temizlenecek halıyı bulabilmek tabii ki en büyük endişem ise kışın iş olmaması.