rixos downtown belki uygun olabilir , tam merkezde ve iyi bir otel denilebilir,
Bunun dışında Lara-Kepez arası biraz mesafelidir, oradan tahminime göre topkapi palace gibi otellere baktınız onlarda oteller , kad-riye bölgesindedir yani Lara'dan sonra 5-6 km lik bi yol daha gidilmesi gerekir.
Sizin Şehir Merkezinde bir otele bakmanızı tavsiye ederim.
Rixos Downtown u düşünürsenizde, bende kaldım, yemekleri konumu imkanları harika, gerçekten Sungate ve Downtown otelleri galiba Rixos un Turkiye'deki en iyi otelleri

.
Uygun fiyatlı konaklama için size uygun konum, Kaleiçi otelleri olabilir, Kaleiçinde'de birbirinden güzel oteller var. Böyle bir tercih ile hem merkezde olursunuz, hem hastahaneye yakın
@bilgehan; hocam mark antalya karşısında bilgehan hotelde kalabilirsiniz, hem çarşı,alışveriş merkezi vs ayağınızda olur hem de tek sefer binişle hastaneye varabilirsiniz.
Best Western KHan otel de de kalabilirsiniz. Merkezde ve temizdir.
justice07 dostum ilgine teşekkürler. rixos'dan rezarvasyonumuzu yaptırdım 7-8 km miş kepez ile arası . fiyat olarak'ta dediğin gibi diğer otellere nazaran güzel fiyat verdiler.
bayyn ve lioking42 sizede ilginiz için teşekkürler. ama içlerinde en iyi tercih bence rixos down town olmuştur.