2-3 Ayda ilk sayfaya çıkarsın (Düzgün bir çalışma ile)
2-3 Aylık süreçte her gün en az 200 karakterlik 1 makale girmen lazım, hatta 2 aydan sonra bu rakamı günde 2 makaleye çıkarman lazım.
SEO çalışması hakkında uzmanlar cevap versin ama kendi tecrübe edindiğim şeyi söyleyeyim, konu başlıklarında, kategorilerde ve etiketlerde fazla anahtar kelime kullanma.
Bu sefer google hangi konuyu ön plana çıkartacağını şaşırıyor. Ana domain yerine her gün başka bir konu sıralamada olacaktır.
+300 karakterlik +100 adet özgün makale ile bu ay 3. ayını dolduran bir site henüz ilk 10 a dahi girmedi. Şuan 11-12. sırada.
Şuanda yeni bir site +500 karakterlik özgün makalelerle deneme yapıyorum.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:31:15 -->-> Daha önceki mesaj 12:24:32 --
Amacınız nedir. Keyword domain Google'ın EMD filtresi de dahil olmak üzere son yıllarda aldığı bir sürü önlemin sonucunda agresif çalışma kaldırmıyor. Eğer amaçladığınız kelimede çıkıp birkaç ay orada kalmaksa, bu size yeterli gelecekse evet kısa sürede çıkılabilir. Belki bir ay orada kalırsam şu kadar satış yaparım bu da bana yeter şeklinde bir planlamanız olabilir.
Ama amacınız uzun süreli sıralamaysa yanlış soruları soruyorsunuz.
Sormanız gereken sorular şunlar olmalıdır:
- Seçtiğim kelime ve yapmak istediğim site türü uyumlu mu? (örn. blog açacaksınız ve bu kelimede bir blog sitesi ile çıkılabilir mi?)
- Bu sorgudaki en kaliteli içerikleri nasıl sağlayabilirim?
- Hedef kitlemin Google haricinde farklı kanallardan arama yaptıklarında siteme ulaşması için neler yapabilirim?
- Siteme giriş yapanların iyi bir kullanıcı deneyimi yaşaması için neler yapabilirim?
- Siteme giriş yapanların etkileşimde bulunmaları için neler yapabilirim?
- Sitemi daha fazla kişiye tanıtmak için nasıl bir yol izlemeliyim?
- (ve backlinkler tamamen kaldırılmadan önce) Sitemin kaliteli backlink almasını nasıl sağlayabilirim?
Hocam siz beni yanlış anladınız sanırım. Amacım blackhatseo değil. Amacım standart keyword bir site kaç ayda ilk 3 girer. Aranma hacmi düşük, rekabet düşük. Rekabet edilen siteler genellikle haber siteleri, genel siteler, sözlükler ve wikipedia tarzı siteler. Yani o kelimeye yatırım yapmamış siteler.