zulte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
son durum nedir?merak ettim

ilk günüm ve sıyırmak üzereyim
Son durum süper, kesinlikle sık dişini, 1 haftadan fazla sürmüyor, senden sonra yorum yapan arkadaşın dediği gibi, ortamdan dolayı bazen insanın canı istiyor, ben bu süre zarfında hiç sigara içmedim, yemeye içmeye vurdum kendimi, günde toplam 5-6 litre su ve sıvı tüketiyorum. 2 defa arkadaşlarla otururken nargile içtim, en azından sigara gibi her an canım istemiyor nargileyi, tabi bu da iyi birşey değil, sadece zevkine ve ayda 1-2 defa ortam olduğunda yapıyorum.
Ek olarak eczaneden nikotin sakızı aldım, çok sık kullanmıyorum, ama bazen gerçekten insanın canı çok istiyor, bu duruma geldiğimde hemen bi sakız atıyorum ağzıma, etkisi oluyor gerçekten.

Şu anki gidişat böyle, bir şey daha farkettim, insanın cebinde para bitmiyor yaw
bir sigara parasıyla bir torba dolusu abur cubur alıyorum, 1 hafta yetiyor hatta artık onu da yapmıyorum, ilk günlerde çok ihtiyaç duyuyorsun bu tür şeylere, çerez, çikolata, çeşitli içecekler falan.
Arada kendini ödüllendir, zaman zaman pahalı deyip vazgeçtiğin şeyleri yap mesela.
Örneğin ben dün güzel bir mekana kahvaltıya gittim eşimle, normalde pahalı biryer, ama bu parayı zaten iki haftada sigaraya veriyordum, bugün de böyle olsun dedim