Merhaba,
Öncelikle 1 adet fake takipçi tespit edene hesabı tamamen ücretsiz veriyorum. 1 adet oto beğeni oto yorum tespit edene ise hesap için istemiş olduğum ücretin 2 katını gönderiyorum. 1 adet herhangi bir program veya panel ile tespit edene yine hesabı ücretsiz veriyorum.
Artı olarak bu takipçi sayısında bu beğeni yorum ortalamasını tutturmuş yani her 2 takipçisinden 1i fotolarını beğenen başka bir hesabı emsal gösterenlere bu hesabı %25 indirimli veriyorum!
Kullanıcı adı : PM
Takipçi sayısı : 4K+
Takip edilen sayısı : 4.3K+
Toplam içerik : 12
Ortalama Etkileşim : 12 Paylaşımda, Minimum 1.204 - Maksimum 1.931 Beğeni
Yorumlar : Minimum 21 - Maksimum 126 Yorum ( Silinenler Hariç )
Sayfa İçerik : Hiper Aktif Bayan Profili
Her paylaşımı hızlıca beğenen tamamı Türk ve erkeklerden oluşan kişilerdir. 1k takipçi fiyatı 20 TL olarak satıştadır.
Fiyat : 80 TL
Pazarlık yoktur lütfen teklif etmeyiniz, bu hesaba 20k fake attırsam 24k takipçisi olmuş olsa 2k beğeni almasına normal derdiniz forumda ki çoğu arkadaşta bunu yerdi, birbirimizi kandırmayalım ederi budur işine gelenler pm ister.
Titizlik ve el ile kasmış olduğum hızla gelişen bu nadide hesabı bir süre ilgilenemeyeceğimden dolayı satıyorum. Bu Beğeni sayılarına 50K profiller bile zor erişiyorlar inceleyin görün tamamı potansiyel müşteri ve el ile tek tek özel olarak seçilmiş kişilerdir aktiviteleri ve beğeni yorum potansiyelleri yüksektir meraktan PM isteyecek olduğunu anladığım kişilere pm göndermiyorum her satış konusunda aynı şeyler oluyor. Daha önceki konularımda pm isteyip dönüş yapmayanlara zaten göndermiyorum. Bot, Panel, Program, Hile, Otolike vs. vs. yoktur söylememe zaten gerek yoktur.
Detay alabilirmiyim
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi