bilgin71 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bende üye oldum. üyeliğimi onaylayabilir misiniz?
üyeliğiniz onaylandı.

oborahan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar Hocam, aşağıdaki mesajı program aracılığı ile de gönderdim.

"Selamlar,

r10.net den indirdim programınızı, bir süre test etmek isterim. Sizden ricam; bir hafta kadar yetecek kredi bakiyesi tanımlamanız.

İyi günler,
Oborahan"
ücretsiz kredi kazanabiliyorsunuz. kazandığınız krediler ile test edebilirsiniz.

ntg12 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hesap oluşturuldu ancak hatalı giriş uyarısı veriyor. Sanırım onaylanması gerek, kullanıcı adı: ntg123
üyeliğiniz bulunamadı.

onrd3mr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mac kullananlar ne yapsın ?
virtual box ile windows kurup kullanabilirsiniz.

Ayz3T adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
beni de onaylayabilir misin
üyelikler onaylandı.

oBen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam linkler çalışmıyor
http://www.organikhit.com.tr/organikhit.rar

adresinden indirebilirsiniz.

Aromil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
antivirüs programı senin dosyayı çalıştırtmıyor.
herhangi bir sorun yok. hata alıyorsanız organichit@gmail.com adresine ekran görüntüsünü mail gönderirseniz inceleyelim.

melancholiac adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yabancı hit sağlayabiliyor musunuz ?
%95 türkiyeden türk kullanıcılardır. kalanı yurt dışı kullanan kullanıcılardır.

Mysta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam benimde üyeliği onaylar mısınız ? aenesglr
üyelikler onaylandı.

fecir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazim bulunsun kullanirim
Dealxa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

dealxa ismiyle bir hesap oluşturdum ve mail adresime bir onay kodu gelmedi. hesabımı onaylamanız mümkün müdür?
üyeliğiniz onaylandı.

mucobulut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mailime onay kodu geldi fakat programdan giriş yapmaya çalıştığımda bir hata ile karşılaşıyorum ardından yoksayması için devam butonuna tıkladığımda; üye olduğunuz mail adresinize güvenlik kodu gönderilmiştir yazısı geliyor fakat güvenlik kodu için mail gelmiyor. İyi çalışmalar dilerim.
hala sorun yaşıyorsanız organichit@gmail.com adresine mail gönderirseniz yardımcı olalım.

_Furkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maile onay gelmedi progream smtp hatası veriyor
üyelikler onaylandı.

bykaranteli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ozkanfethi

onaylar mısınız
üyelikler onaylandı.

_Furkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
üyelik adım byenergy üyelik onaylandı 123.5 kredi birikti fakat siteme hit gönderimi yapmıyor anahtar kelimem 2. sayfa ilk sıra
ekleme yapmışsınız problem yok. şuan krediniz yok. krediniz olduğu taktirde otomatik olarak tanımlamış olduğunuz kadar ziyareti gün içinde alacaksınız.

Tugrabey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu programın bir iki "olmamış" diyebileceğimiz tarafı var:

1- Google analytic verilerine baktığımızda gün sonunda programa eklediğimiz hitlerin gelmediğini görüyoruz. 100 tık ayarlanmış ve 100 harcanmış görünen kelime ortalama 60-70 tıklanma almış görünüyor.

2- "2.5 dakikaya" arama süresinin dahil olması..

3- Günlük 100 kredi kazanabiliyoruz, neden böyle bir limit var ki?

bunların haricinde proje başarılı. Bunlar da düzeltilirse tadından yenmez.
krediniz olduğunuz taktirde tanımlamış olduğunuz kadar ziyaret alırsınız. standart süre 2 dakikadır. arama süresi buna dahildir. süreyi uzatabilirsiniz. ona göre harcanan kredi miktarı artacaktır. limitler bazı kullanıcıların programın amacı dışında kullanmalarından kaynaklıdır.

Cam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu çalışmanın ters teptiği anlarda oluyor fakat fazla zaman olmadığı için deneyemedik, tek bir domanimizde 45 günlük bi çalışma yaptık ama fakat sıralamada değişmedi olmadı. bunu yanlışmı kullandık bilmiyorum. kullanan arkadaşlar varmı gerçekten etkisini görenler eğer gördükleri etkiyi paylaşırlarsa çok sevinirim.
organichit@gmail.com adresine site ve kelimelerinizi mail atarsanız yardımcı oluruz. sistemdeki herkes fayda gördüğü için 6-7 yıldır devam ediyor.

yoğunluktan kontrol edemiyorum. HIZLI DÖNÜŞ için organichit@gmail.com