AVUKAT DEĞİLİM;

Burada önemli olan şu çalışmak zorunda mısınız? yani çalışmak devam etmek istiyor musunuz? yoksa işi bırakmayı düşünüyor musunuz.

Bırakmayı düşünüyorsanız zaten uzatmaya gerek yok "ne dilekçesi xxxxx sizide vereceğiniz işi de sanki hayrına para veriyorsunuz xxxx sizin gibi yetkilininde firmanında" diye bir çıkış yaparsınız ama bunu yaparken tenha olsun sizin gibi ses kaydı kamera vs. olur bitersiniz işi çirkinliğe vurucaksanız uyanık olun yada efendi efendi çıkıyorum ben dersiniz dilekçenizi verip ihbar süreniz varsa tamamlar çıkarsınız.

Çalışmayı düşünüyorsanda 1 günlük işe gitmeme ile hiç bir şekilde işten çıkartılamazsınız savunmanızı yaparsınız tarafıma gelen mail yolu ile tatil olduğu bildirildi bu sebepten dolayıda gelmedim gerekçem budur gibisinden bunun akabinde psikolojik baskı kurulabilir mobbing her iş yerinde vardır aile şirketlerinde bile abisi kardeşine yapar, babası oğluna yapar.

Özel şirketlerde çalışmak gerçekten çok zor insanları gerçekten zorluyorlar fazlası ile müşterisi ayrı, şefi, müdürü vesairesi ayrı bu yüzden Allah bütün emekçilere sabır güç kuvvet versin.

Sanada geçmiş olsun şimdiden kardeşim Allah hayırlısını versin.