Merhaba arkadaşlar,
Geliştirmekte olduğumuz bir projenin frontend kısmında görev alacak AngularJS geliştiricisi arayışımız vardır. Tasarım yapılmayacaktır. Var olan AngularJS tabanlı temamız üzerinden ilerlenecektir.
Backend tarafı PHP/Laravel ile geliştirilmektedir ve REST API mimarisi ile veri servis edilmektedir. Yani AngularJS ile çalışacak arkadaşın bizim verdiğimiz API'den gelen verileri ve temayı kullanarak bir ön yüz geliştirmesini beklemekteyiz. Ne istediğimizi de dökümante etmiş olacağız.
Tam zamanlı çalışmayı düşünmüyoruz. Modül modül ilerleyeceğiz. Ödemeler zamanında yapılmaktadır. Ödeme konusunda herhangi bir problemimiz yok.
Projemizin detaylarını buradan veya özel mesajdan veremiyoruz, ancak çalışmak için anlaşılması durumunda proje hakkında bilgi verebiliyor olacağız. Projenin gizliliği nedeniyle böyle bir politikamız vardır.
Ancak kiminle çalıştığınızı bilmeniz için söylüyorum, bu iş için çalışacağınız kurum dünyanın 7 ülkesinde faaliyet gösteren dev bir üniversite.
Bu projenin size kazandıracağı maddi kazançtan öte projenin size katacağı katma değeri düşünmelisiniz. Bu işi ben yaptım diyebilmek ve referans gösterebilmek bile bu sektörde sizin için tüm kapıları aralayabilir. O derece büyük ve özel bir iş.
Dolayısıyla zor da bir iş, kesinlikle junior developer aramıyoruz, ancak bu işin piriyim diyen senior developer da aramıyoruz çünkü genç arkadaşların önünü açmak ve kendilerini geliştirmelerine katkı sağlamak istiyoruz. Kendini medior AngularJS developer olarak gören arkadaşlar arıyoruz.
Aranan özelliklerden kısaca bahsetmek gerekirse:
- -İyi derecede AngularJS bilgisi,
- -İyi derecede MongoDB bilgisi,
- -Orta derecede NodeJS bilgisi,
- -Express, Gulp, SocketIO gibi NodeJS paketlerine ve modüllerine aşinalık,
- -Redis'e aşinalık
- -Temel ve orta düzey arasında PHP bilgisi, (Laravele aşinalık tercih sebebidir)
- -HTML/CSS/JS bilgisini sorgulamak ayıp olur ama yine de yazmak istiyorum.
- -İyi derecede Git ve GitHub/Bitbucket bilgisi
- -İşin tamamı ingilizce ilerlediği için sadece anlayacak kadar değil anlatacak ve dökümante edebilecek kadar ingilizce bilgisi, (Reading, Writing)
İşin detaylarından bahsetmeden ben böyle bir topun altına girerim diyebilecek kadar kendine güvenen arkadaşlar lütfen benimle iletişime geçin.

O nasıl olacak demeyin, oluyor, sizden herşeyi süper bilmenizi istemiyoruz, zaten iyi yazılımcı herşeyi bilen yazılımcı değildir. Bir problem ile karşılaştığında stackoverflow da doğru soruyu sorup istediği cevabı alabilen kişidir. Dolayısıyla herşeyi bilen değil birçok konuda az da fikri olan ve bir konuda bilgisi yetmediği zaman hemen öğrenmek için kendini seferber eden arkadaşlarla çalışmak istiyoruz. Ben bunu bilmiyorum o yüzden yapamam cümlesi bizim iş sürecimizde yer almıyor, ben bunu bilmiyorum ama bana x gün süre verin, ben bu sürede öğrenip size istediğiniz hizmeti sağlarım diyebilen kişiler, aradığınız fırsat bu olabilir.
Mesajlarınızı bekliyorum.
Sevgilerle, bol şans.