erkanox adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aynen kardeşim dediklerin çok doğru inan bir makale yazmak bazen 2 günümü alıyor hepsi benzersiz ve çok farklı makaleler seo olarak tumrl, pinteres google plus ve twirda paylaşım yapıyorum sadece sitemde bulunan 250 makalenin hepside ilk 5 sayfa yani ilk 50 de benzersiz ve araştırarak uzun ve doğal yazmaya çalıştıkça yazları hep yükselişe geçiyor ama işte tek makalenin uçması beni çok şaşırttı.
Çok güzel ilk 5 sayfada çıkması yavaş yavaş sıralamalara gireceği anlamına geliyor siteniz sosyal ağlarda doğal olarak paylaşılmaya devam edildikçe bu sayıda zamanla ılk sıraları zorlayacaktır dediğim gibi doğru yoldasınız.

Tek makaleden hit alıyorsanız bu sürekli olmayabilir çünkü eklediğiniz makaleyi tam başlığını bilmyorum ancak eğer aranması düşerse güncel bir konu değilse hitler eskiye dönecektir, düşmeden önce siz eski makale girişlerine devam edin.

Ben tek başlıktan 40k hit aldığımı bilirim ve ara ara güncel konulara göre günlük tek kelimeden aşırı şekilde hit aldığım oldu hitim ancak sizinkisi 1 aydır sürmüyor çünkü sürekli aranan değilde günlük aranan birşey olduğundan hit artışı oluyor eğer sizinkisi güncelliğini yitirmiyorsa bu şekilde devam edecektir