Artık bıktım. İnanın bıktım. Sitelerimin başta hitlerini %80 düşürdün. Kimi sitemi spama soktun. şimdi de elde avuçta kalan teknoloji sitemi Çince mi korece mi japonca mı Allah'ın belası bir dille değiştirdi.. Şaka değil bi baktım spama girmemişim ama girmem için dua etmemi istemiş de böyle yapmış. Çok samimiyim adres vereyim gel beni al, kurtar beni kendinden...
Şu hale bak. hiçbiri benle alakalı değil
*wm toolsta bi şey yok. Google gibi getir yaptım ama hala böyle. sitemap yeniledim, yeniden gönderdim hala böyle...
Aynı sorun başıma gelmişti. Çözemezsen iletişime geç bakalım beraber..
Sadece dosya eklenmiyor. Ana dizinde yer alan; wp-blog-header.php'ye bakarsan içerisine kodlar eklenmiştir buyuk olasılıkla.
Öncelikle Sorunun Neyden kaynaklandıgını tespit etmen gerekiyor ( %99 Kullandıgın eklentiden kaynaklanır genelde ).
Çözüme Gelirsek ;
1. Upload klasörünün yedeğini alıp, wp-content harici bütün dosyaları sil ( Manuel wp güncellemesi yapacaksın )
2. Şüphelendiğin eklentileri Tamamen Sil. ( Kullanmadıgın tema varsa Sil )
3. Cpanel'e giriş yapıp USER tablosuna bak. %99 Kullanıcı eklenmiştir. O kullanıcıyı Sil.
4. Robots.txt dosyasına gir ; spam linkleri engelle. Bende siteadı.com/archive/spambaşlık şeklinde linkler vardı. arvchive ile başlayan tüm linkleri engelledim. ( Sadece archive yoktu. diablo vs yaklaşık 20 tane bu şekilde )
5. @celilcan 'ın toplu url kaldırma eklentisini kur. Hata sayfalarını indir ve bu eklenti yardımıyla url kaldır kısmından kaldır.
Yeniden değerlendirme isteğinde bulun sorun düzelecektir.