merhaba,

neyse bu sana bi tecrübe olsun önemli olan hatalarından dersini almak ve bidaki projende aynı hatları terkrarlamamak.

BHW forumu güzel biraz magazin sitesine benziyor taktikler havada uçuşuyor vs ve hintlerin işgaline uğramış gibi hizmetin karşılığını kavrıyamıyorsan değerli yatırımların çöp olma ihtimali var.

Şimdi diyelim bi hinte para verdin...o da gidip seoclerkden arabuçuluk yaptı ve parmağını kırpmadan para kazandı. Neden böyle söylüyorum..

cünki hintlileri bilirim TIER3 ülkesi çalışma ve kültürel yaşam tarzıda buna yansıyor . Kaliteli iş yapmıyorlar.

Kaliteli SEO firması öncelikle kendini ispatlamış (resmi sitesi olur) olur oda sosyal medyada reklam yapmadan tavsiye şeklinde yayılır. BHW forumunda olmaz.

Kaliteli SEO firması herkez ile çalışmaz. Sen 3-4 farklı yerlerden seo packetleri almışsın şimdi senin anchor dağılımın kim bilir ne durumda ve ilerki güncellemeler sana nasıl yansıyacak.

Nasıl çalışma yapıldı onuda bilmiyoruz elimizde rapor yok ( o sende).

Seni bir şirkete tavsiye etmek isterdim ama adamlar üste belirttiğim gibi sitene bakıyor sağ dan soldan backlink kasmışsan çalışmıyorlar seninle. Cünki onlar ömürlük iş yapıyor ve düzenli bi şekilde seninle çalışıp hem onlar hem senin kazanmanı istiyor.

Bunları yazmamın sebebi "yaptığım çalışmalar etkisi aman aman memnun değilim" okudutan sonra o şirket ile çalışsaydın şuan top 3 e oturmuştun okadar masraf dan sonra.

PBN falan kuracam diye yazmışsın yanlış bişey yaparsan (ayak izi) tüm para sitelerin indexden atılır sıfırlanırsın.