Merhabalar,
Daha önce forumda aynı sorun ile karşılaşanları gördüm. Sıkıntıdan kısaca bahsedip önerilerinizi isteyeceğim.
2014'ten beri kullandığım sunucu aylık ödemesi 27.04.2017'de. Ödemeyi 26.04.2017'de İş bankası sanal kredi kartı ile yapıyordum ama ödeme sonrası sayfada karttan para çekilemediği gibi bir uyarı geldi. Ancak karttan para çekilmişti.
Hemen ticket açıp durumu bildirdim(saat 01:00). Ticket a cevap 18:30 gibi geldi(17 saat sonra). Önceki ayın faturasını gösterip ödeme tamamlanmış zaten dediler. 22:30 gibi ticket a cevap yazdım, bu geçen ayın ödemesi, ben bu ay için ödeme yaptım diye. Sabah da bankadan ödeme ref.numarası ve onay kodu aldım ve 9:30 da ticket ile yazdım.
Dün 9:30 dan şu ana kadar herhangi bir cevap gelmedi.
Ödeme son gününden sonra 5 gün geçinde sunucuyu siliyorlar. Pazartesi sunucuyu silerler mi?
Onu geçtim, sunucuyu ne zaman açarlar? Bankaya iade edip tekrar mı ödeme beklerler?
Sunucu 2 gündür kapalı olduğundan sıkıntı oluyor.
Yardım edebileceklere şimdiden teşekkür ederim
Merhaba , işbankası ovh ile anlaşamıyor sanırım yada ovh işbankasını sevmiyor. Genelde bu sıkıntı yaşanıyor paranız iade ediliyor fakat siz yaşadığınız rezillik ile kalıyorsunuz. 17 ay işbankasından ödeme yapıp , 18.ay ödemesi kaubl olmayan müşterilerim oldu. Bankanın talimatı üzerine ödeme anında iadeye düşüyor ve ovh muhasebeleştiremiyor haliyle olan sizin sunucuya oluyor. Birdahaki ödemenizde başka banka denemenizi öneririm. Saygılarımla