KARGO ücreti alıcıya aittir. Edirne'nin Keşan ilçesinde oturan varsa elden teslimat yapabilirim.

-----Fiyatlar-----
Metasploit - KODLAB : 10 lira(Sıfır)
Uygulamalı Sızma Testleri - Abaküs Kitap Yayıncılık :10 lira(Sıfır - Üzerindeki naylonu bugün çıkardım) ------------------SATILDI
Bilgi Güvenliği ve Uygulamalı Hacking - Pusula Yayıncılık : 9 lira(Sıfır)------------------SATILDI
Ağ ve Yazılım Güvenliği - Kodlab : 6 lira(Sıfır sayılır)
Kali Linux - Kodlab : 9 lira (çok az kullanılmış)------------------SATILDI
Hacking Interface - Kodlab : 8 lira (çok az kullanılmış)
Ruby Programlama - Kodlab : 10 lira (Sıfır)
CentOS - Kodlab : 12 lira (Sıfır)------------------SATILDI
Elektronik Devre Elemanları : 14 lira (Sıfır)
Ethical Hacking Offensive & Defansive - Level Yayıncılık : 9 lira (Sıfır)
Adli Bilişim - Pusula Yayıncılık : 2 lira(Hiç kullanmadım ama baskısı eski olduğu için az kullanılmış diyebiliriz)
Windows ve Sanallaştırma - Pusula Yayıncılık : 13 lira(Yeni aldım, kapağını bile açmadım ama baskısı eski olduğundan az kullanılmış diyelim)
Network Uygulamaları Cisco ve Lucent - Papatya Yayıncılık : 14 lira (Sıfır)
Network TCP/IP Unix - Papatya Yayıncılık : 10 lira(Sıfır)
Veri Haberleşmesi Kavramları - Papatya Yayıncılık : 7 lira (Yeni aldım, hiç kullanmadım gene baskısı eski az kullanılmış)
Ağ Teknolojileri ve Telekominikasyon - Pusula Yayıncılık : 2 lira (Hiç kullanmadım baskısı eski az kullanılmış olsun)
Her Yönüyle C# - Sefer Algan : 7 lira (Kullanılmış)------------------SATILDI
Wordpress - Dikeyeksen : 2 lira (2 sene önce falan aldım hiç kullanmadım ama elimde beklediğinden kullanılmış diyelim)
Wordpress Tema Tasarımı ve Programlama - Dikeyeksen : 2 lira(2 sene önce falan aldım hiç kullanmadım ama elimde beklediğinden kullanılmış diyelim)
Android Tabanlı Mobil Uygulama Geliştirme - Kodlab : 4 lira (Kullanılmış)
Android Programlama - Kodlab : 4 lira(Kullanılmış)
Adobe Indesign CS5 - Kodlab : 4 lira(Kullanılmış)
Adobe Illustartor CS6 - Kodlab : 4 lira(Kullanılmış)
Dijital ve Basılı Yayıncılık - Kodlab : 4 lira(Kullanılmış)
Optoelektronik - Değişim Yayınları : 6 lira(Sıfır. Elektronikçi fazla olmadığı için fiyatı düşük tuttum )
Temel Elektronik - Dikeyeksen : 3 lira (Çok az kullanılmış. Hiç açıp okumadım ama kitaplığımda 2-3 ay bekledi)
Turkekip PHP Eğitim Seti : 25 lira (Kullanmadım)
LINQ - Dikeyeksen : 3 lira(Kullanılmış)
Gorselegitim Kali Linux Eğitim Seti : 50 lira(Kullanmadım. Zararına veriyorum)
Gorselegitim Ethical Hacking 1-2 Eğitim Seti : 140 lira sitesinde. 75'den bırakıcam (Kullanmadım. Zararına veriyorum)
Elektronik Devre Elemanları ve Devreleri - Papatya Yayıncılık : 6 lira(Kullanılmış)
Elektrik Elektronik Doğru Akım Devreleri - Alfa Yayıncılık : 3 lira(Hiç kullanmadım ama elimde 1 sene falan bekledi. Kullanılmış diyelim)
Elektrik Elektronik Alternatif Akım Devreleri - Alfa Yayıncılık : 3 lira (Hiç kullanmadım ama elimde 1 sene falan bekledi. Kullanılmış diyelim)
PIC Programlama - Altaş Yayıncılık : 3 lira(Kullanılmış)
CCS C ile PIC Programlama - Altaş Yayıncılık : 6 lira(Kullanılmış)

Arkadaşlar sıfır diye belirttiğim bazı kitapları 1 ay önce aldığımı gösteren resimleri de yükleyeyim

https://i.hizliresim.com/ALMYkX.png
https://i.hizliresim.com/ojWzOk.png