Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Merhabalar,
Lütfen ilanımı dikkatli bir şekilde okumanızı rica ediyorum.
1 adet site var şuan sıfır hite sahip, içerik girişi yapılıyor sadece siteye. 1 kişi sitede gezince site adeta kitleniyor. 1 sayfayı 30 saniyede 1 dakikada felan açtığı oluyor.
VDS sanal sunucum mevcut, aynı sunucuda bir başka siteler canavar gibi hızlı. Sunucu bazlı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum 12 gb ram 8CPU kullanım izni var VDS te.
Sitede hiç bir gereksiz eklenti yok, şuan zorunlu olan eklentileri komple pasif ettim maalesef faydasız.
Veritabanı boyutu çok yüksek değil.
Wp Fastest Cache Premium aldım fakat o da faydasız çıktı.
Sitenin temasında işleyişinde bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum, bu sorunu tespit edip, talep ettiği ücreti bana bildirecekler lütfen iletişime geçsin.
Anlaşıldığı taktirde iş çözüme net bir şekilde kavuşur, ve ödemesini iş tamamlandıktan sonra kontrolleri sağlayabilmem için 6 saat kadar zaman talep ediyorum.
Kontrolleri sağlayabilmem için 3 kişi aynı anda admin panelinde içerik girişi yapacak bu yüzden netleştirmek istiyorum. Konu güven meselesinden ziyade disiplinli ve her iki tarafı da üzmeyecek şekilde iş yapılmasını istiyorum.
Şartlarıma uymayan kişilerin vaktimizi harcamamasını rica ediyorum. Çay içmek için sohbet etmek için her daim buradayım.
DİPNOT: Tahsin hocam saolsun ufak bir inceleme yaptı ve iilettiği durum şu; temanın visual composer adlı eklenti ile tam bağımlı çalışmasından ötürü visual composer adlı eklentinin bu denli yavaş çalışmasına sebep olduğunu söyledi.
Tşkler.