cinarartsa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba arkadaşlar benim işyerimin adresine bir harita kaydedilmiş ben Antalya dayım o firma ise İstanbulda nasıl yapmış sa benim adresime kendi firmasını kaydetmiş, google aramalarında en üstte haritada o çıkıyor ama adres benim telefon onun ben de google den doğrulama kodu istedim fransa' dan Adresime gelen zarfla Doğrulamayı yaptım, iş yerini sahiplendim, telefonları ve Bilgileri değiştirdim, 2 gün benim telefon kaldı ve çok sayıda arayan oldu, 2 gün sonra yine o istanbuldaki firmanın telefonları çıkmaya başladı, my business uygulamasında ise işletme girişiniz kalite sorunları nedeniyle askıya alındı uyarısı veriyor, bu durumda ne olmuştur, bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim acaba benim bilmediğim bir püf noktası mı var değiştirilecek. bu adam hesabı tekrar nasıl aldı, askıya alınma olayı var sa neden hesap eskisi gibi arama sonuçlarında en üstte ayrıca benim eklediğim resimler de düzenlenmiş, büyük ihtimalle o düzenlemiştir, yardımcı olursanız sevinirim.

itiraz edip geri alınabiliyordu biliyordum...denemeye devam edin bi kaç kişi farklı loksayonlardan şikayet etmeye devam etsin + negativ yorum atın.

Adamın "3 pack" de cıkma sebebi "yerel işletme SEO" yapmış olabilir.

Websitesine girip incelemek lazım on ve offpage.

mymap haritan varmı..
farklı sosyal hesabların varmı...
şirket ekleme sitelerinde hesabların varmı...
youtube tanıtım videon varmı....

bunların hepsi google icin birer sinyal ve tümüyle bakarsa hangisi daha ağır basıyor ve ciddi görünüyorsa en üste atıyor.

iframe kodları icin backlink çalışmlaları yapılabilir vs. vs. vs.