JimmyK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunu yapacağımıza uygun bir kampanya bulsak spotify gibi ayda 3-5 bir şey atsak hep beraber izlesek
RixpeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.r10.net/sicak-firsatlar/1...-basi-5tl.html

Biz bu konu ile 4 kişi anlaştık ayda 8 TL ye kullanıyoruz. İçiniz rahat olur hem. Bence gerek yok 8-10 TL için böyle uğraşmaya sonrada harammı helalmi diye düşünmeye.
tasarti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben 4 kişilik paketi aldım enpara ile arkadaşlarla kullanıyorum değmez uğraşmaya
TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üç beş TL de olsa üç yüz beş yüz TL de olsa KUL HAKKI... HARAM... Üç beş kişi birleşin beş on TL ye üyelik satın alın. Ortak kullanın... VİCDANINIZ RAHAT OLSUN..... NOKTA!
RuLing34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konudan bende 4 kişi ile aylık 8 liradan kullanıyorum. Tavsiye ediyorum..
Arkadaşlar bende buyrun tavsiyemdir şeklinde yazmadım konuya sadece bilgi amaçlı bişey var diye paylaşmak istedim bu olay kitap halinde para ile satılıyor böyle şeylere gerek yok diyip arka planda kullanan arkadaşlar olabilir para ile yapmasınlar bari dedim bu olayı tr de satmak isteyen çıkar kesin neyse tekrar ediyorum ben deneyerek test ederek gördüğüm şeyi sadece paylaştım, kul hakkıdır doğrudur telif vardır doğrudur o halde arkadaşlara tek sözüm online film sitelerindende film izlemesinler nokta.. :