cagdasyildirim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öğrenci evi deyince aklıma geldi. Bir öğrenci kardeşimiz kedi almış zamanında öğrenci evinde kedi beslerim vs. vs. sonra okulu bitmiş memleketine dönecek 5 yıl sonra annesi babası istememiş ve o öğrenci kardeşimiz kediyi sokağa salıyor. Kedi o apartmanın önünde haftalarca ağladı sonra araba kazasında vefat etti. Şimdi o öğrenci kardeşimiz nasıl bir günah işledi farkında değil. Sözüm şudur ki; kedi sahipleneceksen ömür boyu seninle olacak. Dişiside erkeği de bir şekilde sorunludur. Alim Instagramda hava olsun diye foto çekileceksen öyle bir şey değil. Onlarında psikoloji var bir gün bakmışsın seninle oyun oynuyor bir gün bakmışsın dışarı istiyor salsan bir türlü salmasan ayrı bir dert vs. vs. şunu hiç unutma; sen kedinin sahibi değilsin o senin sahibin Kedilerinin doğasında var. Bunu kabul edersen mutlu olursun yok ben otur dediğinde oturan kalk oyun oynacağız dediğinde oynacak kedi arıyorum dersen kedi terbiyecisi gibi bir meslek uzmanı olmak gerekir ki o da ömrünü alır sanırım Sormak istediğin bir soru varsa seve seve cevaplarım.
hayvanları insanlardan çok seviyorum hocam tek düşüncem bu, insanlı bir ortamda yaşamaktansa hayvanlarla dolu ortamı tercih ederim. belki garip gelebilir ama kedilerin de en çok sevdiğim huyu ve kişiliği bahsettiğiniz, o seni sahipleniyor mesela ekşide okudum "yemek yerken masanın üstüne çıkıp yemeğime patisini soktu, bende totosundan hafif ittirdim. sanki yemek masasının üstünde durmak doğal hakkıymış gibi dik dik bakıyor" diye bir şey okudum, bu benim çok hoşuma gidiyor mesela ve sokağa asla ama asla salmam, dışarıya çıkılacaksa beraber çıkılır gezilir ve hemen eve dönülür tek başına da salmam bakamıyorum diyipte bırakmam yani merak etmeyin daha çok yaşadığınız maceraları merak ediyorum onları dinlemek istiyorum sizlerden.