aCadir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dikkat! kiwi.com 800.000 USD'ye satıldı: https://namebio.com/kiwi.com
Yani o gördüğünüz projenin sadece domaini için o masraf yapıldı.

HızlıBilet.com'a gelince. Gerçekten iyi domain. 12 yaşında. Türkçe karakter dışında problemi yok. Bende olsaydı, bu işi yapan biri olarak ben de bu fiyata (yada fazlasına) satardım. Eder mi? Son kullanıcı iseniz, yani PROJE AMAÇLI alınıyorsa eder. Neden etmesin? Getirisi götürüsünden fazla olması hesaplanıyorsa ölü yatırım sayılmaz. Ayrıca domain kötü değil. Yani proje tutmazsa bile elde patlaycak bir domain değil.

Bu arada domain sahibi NoktaDomains. Yani tok satıcı. Türkiye'nin en büyük portfoyune sahip firma. Satın almazsanız üzülecek bir firma değil. Siz yine de pazarlığa oturun niyetli iseniz. Şahsen ben -projem varsa- 10-15k seviyesinde almaya çalışırdım.

Ayrıca noktadomains'de kiralama usulu mevcut. Kiralayın, projenizi hayata geçirin, tutarsa satın alırsınız. Tutmazsa kaybınız çok olmaz. (hesap kitap yapın tabi)

Not: Bu domainin sahibi yani Nokta yetkililerinden birinin bu konuyu okuma ihtimalleri yüksek. Ben olsam (domaini almaya niyetli isem) konuyu hiç açmazdım. Bu da dost tavsiyesi olsun.

Not-2: 30k için HızlıBilet_com yerine Bilet_com önerenler olmuş. Bilet_com (satılık olsa) piyasa değeri min. xxx.xxx olur.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Tr karakter yok hizlibilet.com ''ı'' harfi yok