arenpi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
varmıdır peki öle bir örnek hocam. bizim kategorimiz belli. yazılar yüzde 80 orginal bizzat kendim yazıyorum bazen alıntılar yapıyorum o kadar.

şöyle düşünün. ressamlık üzerine bir site ressam malzemelerinide tanıtıyoruz. daha nasıl niş olucaz ki.

bu iş bu kadar karmaşık ve zor olmamalı. yani yazdığın kategoride 1k hit alıyorsan minumum günlük kazancın 5-10tl yi aşağı düşmemeli.

bilmiyorum bir yerlerde yanlış var ama nerde olduğunu çözmek zor. tamam para için yazmıyoruz ama la host parasını alalım başka bişi istemiyoruza döndü bu iş.
Adsense ile boşa kürek çekmek yerine, tanıtımını yaptığınız ürünler ile ilgili satış yapan firmaları arayın görüşün, utanmayın büyük bir firmada satış uzmanı olarak çalışıyorum, kimlere neler sattık inanamazsınız. Arayın önerin, sektörünüz ile ilgili araştırma yapanlar benim sitemde diyin. Sektörünüzdeki kobilerden başlayın aramaya, adam en azından deneyelim diyecek deneme olarak haftalık paket çıkartın, ürün satış fiyatı üzerinden iyi bir hesaplama yaparak reklam maliyeti yansıtın adamlara, örnek;

Ürün satış fiyatı 100 TL, kar marjı 50 TL. Bu adama günlük 30 lira reklam maliyeti koymaz.