Hocam search consol ayarlarını sayfayı ilk açtığımda düzenlemiştim. Şuan 2 aylık bir site için 2000 e yakın backlink bulunmakta ve daha fazla backlink almak istemiyorum. spama düşmemesi için Backlink dışında bir yöntem yok mu? yada sıpama düşmemek için günlük kaç .tr backlink almalıyım?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:43:08 -->-> Daha önceki mesaj 10:37:52 --
Çok teşekkür ederim. dediklerinizi uygulayacağım. Semalt'tan başka bir sitem için başlangıç fiyatı olarak 1$ paket aldım ve istediğim kelimede yükseldim. ve sonra bu site için de aynı çalışmayı yapmak istedim fiyat bu sefer 99$ oldu ama önceki deneme paketinde hedeflediğim kelimeyi yakaladığım için bu siteye de 99$ verdim. ama para fazla geldi sanırım

2000 üzerinde backlink çıkışı yapmış. bir daha kullanmıyacağım.
1 dolarlık bir paketle ilk sitenizde yakaladığınız yükselişin de maalesef geçici olabilme durumu var. Penguen bu tür durumları artık hiç affetmiyor. Gözünüz o sitenin üstünde olsun derim. Eğer sıralamalardan kaybolma gibi bir durum yaşanırsa ki inşallah yaşanmaz, o halde onun da backlinklerini reddetmeniz gerekebilir.