Search Console'dan Türkiye'yi seçmediysen seçebilirsin. Ek olarak backlinkler yoğun olarak yabancı sitelerden geliyorsa böyle bir sorun yaşatıyor Google. TR sitelerden backlink alarak düzeltme şansın var.
Hocam search consol ayarlarını sayfayı ilk açtığımda düzenlemiştim. Şuan 2 aylık bir site için 2000 e yakın backlink bulunmakta ve daha fazla backlink almak istemiyorum. spama düşmemesi için Backlink dışında bir yöntem yok mu? yada sıpama düşmemek için günlük kaç .tr backlink almalıyım?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:43:08 -->-> Daha önceki mesaj 10:37:52 --
Bu site tam olarak ne yapıyor? Benim anladığım kadarıyla sitelerin otomatik olarak bir "organik kelime" profilini çıkarıyor. Daha sonra bu organik kelimelerde yükseltmeyi vaadederek ucuz bir seo paketi satıyor. Bunu da bu kelimelerde kalitesiz backlink kasarak gerçekleştiriyor.
Eğer sitenize bu şekilde bir çalışma yapıldıysa bundan dolayı çeviriye girmiş olabilir. Türkçe bir sitenin yüzlerce kalitesiz yabancı backlinki olmamalı.
Yapmanız gereken:
1. Google webmaster araçlarından sitenizin hedef ülkesini Türkiye olarak seçin.
2. Sitenizin meta kısmına Türkçe dil etiketini ekleyin.
3. Sitenizin yeniden indexlenmesini sağlayın.
4. Sitenizin backlinklerini inceleyip zararlı olduklarına karar verirseniz (ve manuel olarak kaldıramıyorsanız) disavow aracını kullanarak backlinkleri reddedin.
5. Sitenizin Türkçe kaliteli referanslar alması konusunda yapabilecekleriniz var mı diye düşünün (ve uygulayın)
Çok teşekkür ederim. dediklerinizi uygulayacağım. Semalt'tan başka bir sitem için başlangıç fiyatı olarak 1$ paket aldım ve istediğim kelimede yükseldim. ve sonra bu site için de aynı çalışmayı yapmak istedim fiyat bu sefer 99$ oldu ama önceki deneme paketinde hedeflediğim kelimeyi yakaladığım için bu siteye de 99$ verdim. ama para fazla geldi sanırım

2000 üzerinde backlink çıkışı yapmış. bir daha kullanmıyacağım.