Hepinize yorumlarınızdan dolayı tek tek teşekkür ederim arkadaşlar. r10 her döneminde insanlara faydalı olan güzel bir ortam olmuştur. Değerini bilmek, yeni arkadaşlara da destek olmak gerekir.

Benim her dönemde söylediğim bir şey vardı. Her zaman alternatifiniz olsun. Buralardan uzaktayken bazı şeylerin çok daha iyi farkına varmış oldum. Kimseye kesinlikle Adsense bağımlısı olmamasını tavsiye ederim. Çok güzel para kazandıran sistemler var. Bazen Adsense ile kuruşları sayarken bu sistemlerle tıklama başı 50-100 dolar gibi hatırı sayılır paralar kazanabiliyorsunuz. Yabancılar bunun farkında forumlarında hepsini konuşup tartışıyorlar. Bizim neredeyse tamamen Adsense'ye bağımlı kalmamız ciddi anlamda bir sıkıntı.

Her şey çok hızlı gelişiyor. Bugün blockchainde kendi ekonomisini oluşturmuş siteler, sosyal medyalar var. Bazen dışarıda neler oluyor diye bakmak, fırsatların farkına varmak açısından iyidir.

Kısmet olursa önümüzdeki dönemlerde bu konularla ilgili detaylı paylaşımlarda bulunabilirim. Herkese çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.