Sorum özellikle Youtube izlenme/yorum/beğenme/abone satışı yapanlara ve satın alanlara.
Merak ettiğim şu:
Bu izlenimler kanala ve videolara satın alınandan fazla fayda sağlıyor mu?
Yani atıyorum 300 bin gösterim satın aldık, bu satın alınan gösterimlerin dışında organik olarak gösterim gelmesini sağlar mı?
Videoların diğer benzer videolar arasında çıkmasına fayda sağlar mı?
Satın alınan 1000 aboneden fazlası organik olarak kazanılır mı? yoksa alınan gösterim/abone vs sayılarına ulaştıktan sonra istatistikler tamamen duruyor mu?
Benim eski bir (2005) youtube hesabım ve yeni bir kanalım mevcut. içinde de 3 tane video bulunuyor. Adwords'e reklam verdim günlük 10 tllik, 25 günde ilk videom 2500 gösterime ulaştı. Ama reklamı kestiğimden beri tek gösterim dahi alabilmiş değilim.
Örneğin her bir videom için eş zamanlı olarak 100bin gösterim 1000 like 100 yorum ek olarak kanala 10.000 abone satın almış olsam, bu çalışmalar bittikten sonra yine adwords örneğindeki gibi istatistikler durur mu yoksa ufak ufak da olsa artış göstermeye kendiliğinden izlenmeye başlar mı?
Bu soruyu yeni bir kanala, yeni eklenmiş videoların tanıtımı için yapıldığını varsayarak cevaplarsanız sevinirim. Yani kanalın halihazırda devam eden bir istatistiği yokken böylesi bir çalışma yapılırsa sonuç ne olur. Kanal ve videolar satın alınan gösterimler sonrası kendi kendini çevirir düzenli trafik alır hale geliyor mu?