osmanbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
spam siteler içeren bir webmaster tools hesabına eklenecek yeni bir site için mantıklı ama adsense kodundan profil çıkarmış olmasını test ettin mi dostum? bu bilgi kesin mi?
hiç kullanılmamış bir gmail ve webmaster tools'a eklediğim içerik direk sıralamaya girdi (blogspot)
adsense ekler eklemez sıralamadan yokolmaya başladı
indexler düşmüyor yada silinmiyor ama sıralamadan düşürüyor
3 defa test ettim bu durumu
2 bspot 1 normal web sayfası ile

Denizs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

2004 yılında aldığım bir adsense hesabım var. Birçok sektörde deneyip farklı hesaplarla kıyasladığımda çıkan sonuçlara göre hep bir "kategori bazlı filtre" olduğunu düşünmüşümdür. Yani adsensenin topladığı verileri hesaplar için kullandığını ve bazı filtrelemeler yaptığını düşünüyorum ama bunu dayandıracak bir kanıtım olmadı. Aynı şekilde kötü geçmişi olan hesaplara yönelik de bazı uygulamaları olabileceğine katılıyorum. Gözlemlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim.
bu durumu öteden beri gözlemliyorum az çok etkiliyordu ama emin olamıyordum, bir anda bir çok site ve projem çökünce uzun zamandır netle ilgili değildim daha doğrusu birşey elde edemiyordum tesadüfen farkettim ve başlığı gördüm dediğim gibi

ertunc23 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu güncellemeyi önce youtube için kullanılan adsanse için getirdiler.Kaliteli içeriğin yoksa bağlı olan kanalın spam dan kapanıyordu.Şimdi aşamalı şekilde web adsanseler için uygulanıyor.
bu güncelleme ile sabit bir durum değil adsense hesabınız bir şekilde uyarı alırsa tüm hesabınızı etkiliyor . bir kaç yıl önce yazmıştım
aynı gün içinde bir çok yt kanalım ve sitem banlandı. youtube de spam yapma taraftarı değilim açıkcası