Hocam valla ben daha geçmenin bir yolunu bulamadım. Ha Milliyete yenişafağa vs. bir kaç büyük siteye tanıtım yazısı yazdırırsam muhtemelen geçerim.
Tamindir ve diğer bir kaç büyük indirme sitesinin keşfetmediği Ama En iyi hit aldığım ilk 5 sıraya ilgili kelimeye iki farklı konumun girdiği yazım bu siteler konuyu yazdıkları andan itibaren önüme geçtiler ve ben sadece bir konu ile ilk sayfanın en sonunda zar zor yer buldum.

Ha ben şunu biliyorum bir kişi olarak yazıyorum sadece günde bir konu girebiliyorum. Haliyle içeriğim kısıtlı kalıyor. Onlarda ise yüzbinlerce konu ve günlük minimum 20ye yakın içerik giriyorlar. Ve kesinlikle özgün giriyorlar. Bu iş için yatırım yapmışlar eleman istihdam ediyorlar yani ticari işletme olarak ciddiye alarak yapıyorlar. Ama google içeriğe değilde siteye göre değerlemede yapıyor kesinlikle.

RISE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
aşarsın tam tersine büyük siteler nimetir cünki onların her sayfaya zaman harcıyacak vakti yok.

Bi program indirmek istersem indiririm içeriği ne olursa olsun "flash player" flash playerdir istersen kötüle ben ginede indiririm... standart onpage seo kriterleri yerinde olsun yeterli.

Herhangibi sayfa seç saadece o sayfanın yapısını incele. Rekabet oranı uygun ise odaklan ve geç

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:12:50 -->-> Daha önceki mesaj 02:56:21 --

ben taktım bu tamindir sitesine galiba
"Düşük kaliteli içeriğe sahip olan programlama siteleri:
- Kullanıcıları rahatsız edecek şekilde aşırı reklamlar kullanırlar"

içerikden daha çok reklam yer kaplıyormu kaplamıyormu....