HalitVuran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazdığınız bilgilere kesinlikle katılıyorum. Ama şunuda biliyorum google eğer bir siteye diğerlerinden daha iyi diye bir puan verdiyse kötü bir konu açsa bile benim iyi konumun daima üstünde oluyor.

Mesela Tamindir, ucretsizprogram.org'ta benim çok detaylı ve özenerek yazdığım 500 kelimelik makalemin bulunduğu konuyu kendi sitesine eklesin. Eklediği andan itibaren ilk sıraya yerleşecektir.

Bu tamindir hakkımızı yiyior olarak anlaşılmasın tamindir google için her zaman diğerlerinden daha kaliteli içerik veren bir site olarak görünmektedir. Ben ağzımla kuş tutsamda bunu aşabilmem şuanda mümkün olarak görünmüyor.

aşarsın tam tersine büyük siteler nimetir cünki onların her sayfaya zaman harcıyacak vakti yok.

Bi program indirmek istersem indiririm içeriği ne olursa olsun "flash player" flash playerdir istersen kötüle ben ginede indiririm... standart onpage seo kriterleri yerinde olsun yeterli.

Herhangibi sayfa seç saadece o sayfanın yapısını incele. Rekabet oranı uygun ise odaklan ve geç

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 03:12:50 -->-> Daha önceki mesaj 02:56:21 --

HalitVuran adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazdığınız bilgilere kesinlikle katılıyorum. Ama şunuda biliyorum google eğer bir siteye diğerlerinden daha iyi diye bir puan verdiyse kötü bir konu açsa bile benim iyi konumun daima üstünde oluyor.

Mesela Tamindir, ucretsizprogram.org'ta benim çok detaylı ve özenerek yazdığım 500 kelimelik makalemin bulunduğu konuyu kendi sitesine eklesin. Eklediği andan itibaren ilk sıraya yerleşecektir.

Bu tamindir hakkımızı yiyior olarak anlaşılmasın tamindir google için her zaman diğerlerinden daha kaliteli içerik veren bir site olarak görünmektedir. Ben ağzımla kuş tutsamda bunu aşabilmem şuanda mümkün olarak görünmüyor.

ben taktım bu tamindir sitesine galiba
"Düşük kaliteli içeriğe sahip olan programlama siteleri:
- Kullanıcıları rahatsız edecek şekilde aşırı reklamlar kullanırlar"

içerikden daha çok reklam yer kaplıyormu kaplamıyormu....