Merhabalar..

Twitter ve Instagram ile ilgili bir problem yaşıyorum şöyle ki benim bir projem var yavaş yavaş altyapı oluşturuyorum vs.. zaten yakın zamana dair bir plan da değil zaten..

Neyse olay şu ki proje ismi logosu vs her şeyini hazırladım .com domain bende ayrıca facebook sayfasının uzantısı da bende ancak bir arkadaş benden çok önceleri gidip twitter ve instagram adlarını almış. Benim hatam .com ve face sayfalarını aldığım için instagram ve twitter hesaplarını birilerinin almış olabileceğine ihtimal vermemem oldu. Yine aynı kişi @gmail.com 'u da almış..

Ya arkadaş madem alıyorsun hepsini alsana bizde birileri zaten almış diye başka bir çizgi bulalım kendimize ne diye yarım yamalak iş yapıyorsunuz. Şimdi tüm tasarımlar ve kimlik oluşturulduğu için geri dönmek gibi bir şansım yok ayrıca değiştirmekte istemiyorum.

Hesapları tek tek kontrol ettim 100-200 gönderi ve takipçi var üstelik tüm hesaplarda toplasan 50 paylaşım zor çıkar yani öyle aktif bir kullanım da yok. Hesap sahibine mail yolu ile ulaşıp anlaşmaya çalıştım ancak isteyince kıymete bindi tabi sanki bir varlığı yada aktifliği varmış gibi.

Merak ettiğim şey şu web sitemizi yada facebook sayfamızı referans göstererek twitter'dan ve instagram'dan bu domainleri talep etme şansımız olabiliyor mu acaba?

Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar cevap verebilirse sevinirim...