darkworld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üstad öncelikle geçmiş olsun. Ancak google spam işine ciddi derecede savaş açmış durumda özellikle tek wmt de tutman hata olmuş. 110 site ciddi bir sayı ve spamdır. istersen her birine ayrı tema kullan herkes 110 site açsa ne olur ortalık düşün son 6-7 aydır ciddi cezalar vermeye başladı. unity , flash , iframe olayını piyasanın en büyük oyuncuları kullanıyor. arada suçsuz giden sitelerinde adam tek tek 110 siteye kontrol etmez arada kaynamıştır diye düşünüyorum ilk başta bence sorunsuz sitelerine itiraz et. tekrar geçmiş olsun.
Öncelikle teşekkürler.. Dediğim gibi yıllardır süregelen (wmt için) bir durum şimdiye kadar kötü bir durum yoktu diye devam ettik ama hata olduğunun artık son olaylardan sonra bende farkına vardım( bu kadar ban beklemiyordum ne bileyim 50 olur 40 olur 70 olur hepsine ban en kötü durum tabi bu arada sağlamlar da gitti....) İtiraz edebileceğim sitelerdeki sorun nedir bir anlarsam tam olarak zaten onlar çıksa da yeter bana .

Bir arkadaş vardı 45 sitem banlandı diye ondan da bir cevap alabilirsek belki bir ışık daha yanar bu karanlık yolda..