SakaryaCity adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şüphelendiğim bir durum var kendi web sitemde. Bu durum da makele ortasında reklam. yaklaşık olarak makaleler 800 - 1000 kelime. Makale ortasında reklam olmayınca reklam gelirleri çok düşüuor diye makale ortasına reklam eklemiştim. Bir diğer gözüme çarpan durum, bazı makalelerde h2 ve h2 gibi etiketleri kullanmamış olmam. Makalelerimde spam ihtiva eden bir durum yok. Kendi cümlelerimi kurarak, yabancı kaynaklardan alınan bilgiler doğrultusunda hazırlıyorum makaleleri.

Verdiğiniz bilgilerden sonra aklıma daha da takılmaya başlayan durum makale ortasında reklam olması. Bu durum hakkında bir görüşünüz var mı hocam?
Makale ortasında reklam olduğundan dolayı bir sorun oluştuğuna ihtimal vermiyorum. Genellikle kullanıcıyı rahatsız edecek düzeyde aşırı agresif reklamlar sorun oluşturuyor. Bunlar örneğin "above the fold" kısmında yani sayfa açıldığında direkt çıkan bölümde reklam olması, pop-up reklamlar ya da üye olun, sayfamıza abone olun tarzında çıkan reklamlardır. Aynı şekilde h2 etiketi kullanmak veya kullanmamak algoritmik bir cezaya neden olmamalıdır. Site içi ya da dışıyla (backlinklerle) ilgili daha ciddi sorunlar olmalı.