HAKKIMDAKİ YORUMLAR
ATAFlash adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok ilgili, işinde profesyonel birisi, sadece çeviri konusunda değil, wordpress tema düzenleme konusunda da gerçekten yetenekli birisidir.Whatsapp'dan yazdım daha beni tanımadan dil dosyasını istedi türkçeleştirmeye başladı sitedeki düzenlemeleri yaptı, en son r10 kullanıcı adımı sordu Karşısında ki insana güveniyor ve önce iş diyerek çalışıyor. Bu şekilde hizmet eden arkadaşlarımızı kaybetmeyelim arkadaşlar.Gönül rahatlığıyla iş verebilirsiniz.
KraL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1 adet sipariş verildi hızlı teslimat sorunsuz iş yaptı herkese tavsiye ederim.. Hatta ekstra olarak da bir kaç eklenti de ekledi arkadaş sağolsun temiz iş yapıyor..
canberkyetkin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisine bir konuda danıştım ve yardımını istedim. Kendisi hiç gocunmadan yardım etti ve daha sonra ticaretimizi yaptık. Kesinlikle çalışmanızı tavsiye ediyorum.
marcareklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tema Türkçeleştirme yaptırıldı. 1 saat içerisinde teslim aldım. Güzel iş yapılmış. Elinize sağlık.
Metamood adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çalışma yaptırılmıştır. Gayet hızlı ve titiz bir arkadaş.
egm_worgen adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerçekden dürüst satıcı emeğine ve ellerine sağlık paranın tek kelimesini etmeyen işini ilk planda tutup zamanında teslim eden satıcı teşekkürler gerçekden harikasınız...
Kostokss1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşa tema çeviri işi verildi. sorunsuz teslimat
XeroForex adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tema türkçeleştirme yaptırıldı hızlı teslimat teşekkürler.
Nacre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tema alındı ve Türkçeleştirme yapıldı.İlgili birisi kendisini tanıdığıma sevindim.
bahadirozgun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2 Adet çeviri işi yaptırıldı tavsiye ederim