Denizs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Daha önce yazdığım

maddesi programlama sitesi için geçerli. Biliyorsunuz title'ın yalnızca belirli karakterleri çıkıyor. Bu da serp'te bir tekrar oluşturuyor.

Mcafee banı var. Onunla ilgili buraya bakabilirsiniz. https://www.r10.net/1072007694-post4.html Ama bunun konuyla alakası yok.

Başka sorun var mı detaylı inceleyip ertelemeden düzeltmeleri yapıp incelemeye göndermek gerekir.

İlk incelemede otomatik red cevabı geliyor genellikle.
Paneldeki mesajda daha fazla bilgi linkine tıklayınca google sayfasında manuel işlemler raporu geliyor bu ayrıntıyı unuttum aslında başlığı da ona göre açmıştım. Yani aslında bu işin bot işi olduğunu düşünmüyorum bot işi olsada botlar artık eskisi gibi çalışmıyor , çalışma prensibleri değişmiştir demektir. Dediğim gibi daha önceleri penguen cezaları da aldım ama bot işi olduğu bariz belli aynı panelde atiyorum 40 siteden 13 üne ceza gelmişti. Mcafee banı da kullanıcıların kendi dosyalarından yüklenen dosyalardadır öyle pek zararlı bir içerik yoktur.

Site yıllardır böyle bu ceza panda cezası gibi görünüyor ama bunca yıldır pandayı nasıl geçer. Ayrıca sadece dediğiniz noktadan banlamaya kalksa sizce meydanda site kalır mı?

Ben şu arkadaşıda merak ediyorum 45 sitelik olanı. Oradan bütün paneldeki sitelere ceza geldi cevabı çıkarsa en azından şahsıma yönelik bir durum olmadığını ve artık detaylı kontrol yok bir site web spam yapıyorsa tümüne ban at demektir cevabı çıkacaktır.

Teşekkürler bu arada..

Sonradan ek icerik diyoruz fakat su ayrintiyi da simdi farkettim adsense ban yuzunden ban isleminden once yonlendirdigim domaini de banlamis. Icerigi goremedigine gore (malum yonlendirme var) neye gore banladi onu ,malum yonlendirmeden dolayı icerik gorulmuyor ki eee neye gore banladı eski domaini de arama sonuclarindan bu da bir baska onemli detay bence

Denizs adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ek olarak: Eğer sitelerin kendi aralarında linklenmiş olması köprü oluşturuyorsa bu da bir nedendir. Köprü nedir? Yani ziyaretçi arama sonucunda bir sayfaya/siteye tıklıyor. Açılan sayfa / site aslında yararsızdır. Onu asıl sayfaya / siteye yönlendirme amacı taşıyan bir köprüdür. Eğer bu mantıkta yapılmış sayfalar veya siteler varsa linklemeyi kaldırın. Ama her iki durumda da disavow yapılmaz. Disavow ulaşamadığınız, manuel olarak kaldıramadığınız linkler için kullanılır.
Son yazdığınıza binayen evet kendi aralarında linklenmişler fakat kandırma vs gibi bir durum her biri özelleşmiş siteler aslında kullanıcı onları bulduğunda aslında istediğini de buluyor sadece farklı kategoriler için özelleşmiş köprüler var ama tabi bunu da istemiyor diye düşünüyorum şimdilik yani sorunu o gibi görüyorum. Zaten dediğim gibi programlama sitesi üzerinden kaldırıp inceleme talebinde bulundum bakalım ne gelir.

Tabi daha fazla yorum bilgi vb gibi verilerle daha net atış yapılabilir.