DarKPeArL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediğim gibi siteler programlama siteleri ve flash oyun siteleri bizde foto galeri yok ama ama anahtar kelime (footer link) olarak belirttiğiniz kavram ise karmaşık bir yapıda evet bağlılar.



Dediğim gibi niche değiller bariz bildiğimiz türkçe flash oyun siteleri



Manuel derken ikinci gösterdiğim mesaj manuel işlemler diye bir sekme var google web master tools'da o bağlamda demek istedim. Yoksa bot veya insansıdır tam olarak bilemiyorum.



Evet ne yazık ki...



Aşağıda burada da yıllar öncesinde veri paylaştığım programlama sitemi koyuyorum. Bu 45 site aynı webmaster tools da mıydı ? Bu soru oldukça önem arz ediyor



Adım adım cevap vereyim.Söylediğiniz oto çıkarımlar mesela kategori eklenmesi, keyword ekleme oto description yapma , oto keyword yapma bunlar flash oyun sitelerimde var lakin öyle sitelerim var ki ortalama kalma süresi 4 dk olan siteler hemen çıkma oranı yüzde 18 civarı olan siteler bunlara da ban atıldı. Boş içerik yok bende ha unity oyunlar artık hiçbir yerde çalışmıyor o ayrı o sayfalardaki oyunlar açılmıyor olabilir veya oyunlar başka siteden çekiliyor olabilir diye kafası bozulmuş olabilir veya en son yaptığı flash player engeli yüzünden hepsini boş görebilir. Evet oyun tanıtımları da olmayabilir. Ama bunlar en nihayetinde flash oyun sitesi.

Neyse bu kafa karıcı detaylardan sonra tamamen bütün konuları bağımsız oto eklemesi olmayan pcprogramlama.com sitesine neden spam atılmış olabilir ki? Bütün film şeridi burada kopuyor bunca flash oyun sitesine attın eyvallah da ki eğer böyle bir şey sırf içerikten yaptıysa varolan bütün flash oyun sitelerine ban atması da lazım değil mi?

Doorway'lere gelince hiyerarşide bulunmayan benzer sayfalar olarak nitelendirdiniz eğer öyle olsa neden sadece belirli sitelere değil de tüm sitelere attılar ki?

Yani var olabilecek tüm önerilerinizden biri birkaçı flash oyun siteleri için geçerli olabilir ama programlama sitesi için böyle birşey diyebilir mi? Nerden baksanız 11 yıllık site (isim değişimi) ..

Flash oyunlara atıp programlama sitelerime atmasa yine anlarım ama bütün hesaptaki siteleri banlamışlar.

Adsense konusunda banlanan site tek bir adet idi eğer tekrar sikayet alsa dahi search ban sadece neden ona atılmadı da tüm sitelere atıldı ki? Böyle bir şey sizce mantıklı mı?

İçerik konusunda 6 farklı tema var 3 adet flash oyun 1 adet joomla (programlama konu içinde belirttiğim) 1 adet wp (php programlama) 1 adet wp(oyun) 1 adet flash oyun başka bir tema.

Bu kadar tema da kullanıdığından tema ile ilgisi olduğunu da sanmıyorum.

Dediğim gibi siteler kendi aralarında karmaşık bir yapıda linkliler köprüden kastettiğim buydu.

Daha önce yazdığım

Alıntı
- Konu başlıklarında sıkça tekrarlanan kelimeler (birden fazla konu başlığında aynı kelimeler)
maddesi programlama sitesi için geçerli. Biliyorsunuz title'ın yalnızca belirli karakterleri çıkıyor. Bu da serp'te bir tekrar oluşturuyor.

Mcafee banı var. Onunla ilgili buraya bakabilirsiniz. https://www.r10.net/1072007694-post4.html Ama bunun konuyla alakası yok.

Başka sorun var mı detaylı inceleyip ertelemeden düzeltmeleri yapıp incelemeye göndermek gerekir.

İlk incelemede otomatik red cevabı geliyor genellikle.

Ek olarak: Eğer sitelerin kendi aralarında linklenmiş olması köprü oluşturuyorsa bu da bir nedendir. Köprü nedir? Yani ziyaretçi arama sonucunda bir sayfaya/siteye tıklıyor. Açılan sayfa / site aslında yararsızdır. Onu asıl sayfaya / siteye yönlendirme amacı taşıyan bir köprüdür. Eğer bu mantıkta yapılmış sayfalar veya siteler varsa linklemeyi kaldırın. Ama her iki durumda da disavow yapılmaz. Disavow ulaşamadığınız, manuel olarak kaldıramadığınız linkler için kullanılır.