eğitim ile alakası bence de ingilizce üzerinden alınmalı. hangi konuda olursa olsun internette türkçe kaynak yok. hepsi birbirinin aynısı milyonlarca siteden başkası değil.

öğretmenlik yapmış biri olarak yazılım kısmı okulda gösterilmeli böylece en azından öğrencilerde soyut düşünme çok gelişecektir. matematik ve diğer fen bilimlerinde büyük avantaj sağlar. özellikle matematikte başarısız erkek öğrencileri çok olumlu etkiler bence.

yazılım konusu sınırsız bir konudur okulda ne öğrenirseniz öğrenin size öğretilebilecek şey sınırlı kalacaktır. Sınırsız olan insanlardaki düşüncedir.önemli olan bu düşünceleri desteklemek ve icraata geçmesine yardımcı olmaktır.

Bu ise eğitimden ziyade ekonomiktir, bu alanda kendini geliştirmek çok uzun zaman almakta ve getirisi geç olabilmektedir.İşin kötü tarafı dışarıdan görülünce BOŞ İŞLER olarak nitelenir. ve hiç bir aile buna uzun süre izin ver(e)mez. gider tam zamanlı bir işe başlarsınız. Ülke ekonomisinin geliştikçe sektöründe gelişeceğini düşünüyorum ben.

TR de risk alma iştahı çok düşük(risk alıp ************** yapanlar istisna) bu durumda ülkemizde büyük sitelere çıkma ihtimali düşüyor. Facebook tan önce de benzeri yüzlerce uygulama vardı ama aldı başını gitti. Twiter ise bence tamamen ünlülere açtırdığı paralı hesaplar ile ünlendi. Yani bazen şans bazen yatırım gerekli