1-) Atıyorum, 4 TECH KLAVYE bunu inceledin veya bunu tanıtım yaptın. İngiliz'de incelemiş, Alman'da. Türk inceleyince kopya mı olacak?
Zaten yazı bana ait diyorsun.
%100 özgün. Translate yapıp 2 dakikada hata var mı kontrol edip çevirsen bile kopya olmaz ki.
2-) Etiket konusunda hem yanlış biliniyor, hemde yanlış kullanılıyor. ABARTILIYOR.
Sayfa içeriği
r10 analiz.
Sayfa link, title, description ve sayfa içi R10 ANALİZ kullanmışız zaten.
Sayfa altına;- r10 analiz nasıl yapılır
- r10 analiz doğrumu
- r10 seo analiz
- r10 analiz sitesi
- r10 analiz aracı
- analiz yap r10 ........... v.s. abarttık diyelim (zaten bu şekilde abartıyorlar).
Her Etiket fazladan 1 sayfa ve
r10 analiz anahtar kelimeden başka sayfaya (ilgili etiket sayfasına link veriyor.) 1 sayfanızın anahtar kelimesinden ister dışarıya, isterse site içi başka sayfaya link verirseniz
o sayfanın değeri düşer. (Paravan blog veya paravan sitelerde en çok yapılan hatadır.)
Aynı zamanda kullanıcı aradığı bilgiye 1 tıklama ile gelecek iken; Etiket sayfasından içeriğe ulaşması 2 tık olmakta. (Arama motorları kalite yönergelerinde bu hata belirtiliyor.)
Bol bol etiket kullanan istediğinize sorun.
Diyelim sitenin yayınlanma tarihinden itibaren 1000 tane etiket index olsun.
Bunların yüzde kaçı arama motorlarında üst sırada çıkıyor?
(% 10 geç, % 5 olsa iyi % 1 çıkarsa öpsün başının üstüne koysun.)
3-) Peki neden 3 farklı adsense?
Başın ağrımaz.
Forumda güzel kardeşlerimiz var bunun yanında ahlaktan yoksunları da var. 1 adsense hesabın 3 sitede kullanacaksın. 1 kere siteni paylaş veya adsense şu kadar kazandım sizde yapın beraber kazanalım de. Siteni yayınla.
Ertesi günü
adsenseni yasaklamak için kaç kişi uğraşmış görürsün.
4-) Resim konusunda bir kaç tavsiyem olur. Sitene başladığın zaman özel mesaj atarsın.
5-) Mantık arasaydık işin içinden çıkamayız
Youtuber geçinenlere bak. Bazen denk geliyorum. İçerik sıfır, saçmalığın en önde gideni. Video izlenme ve abonee sayısına bakıyorsun
bu ger ze ği kim bu kadar izlemiş ki diyorsun?
Türkçe bir gram yok. Elin oğlu öyle bir video çekmiş ki, öyle bilgiler vermiş ki. Senden benden daha iyi anlatmış.
Bir de yurt dışında yaşayan bizim insanımız eline bir mikrofon alıp Türkiye hakkında ne biliyorsun diye soruyor. Elin yabancısı 2 haftalığına ülkemize gelmiş. Soru sorandan daha bilgili.