Merhaba arkadaşlar

Şimdi bir ülke hakkında bir site açtım, o ülkenin tüm şehirlerinin tanıtımlarından tutun da, aklınıza gelen herşeyi paylaşacağım bir site olacak. Her konuyu 300 üstü kelime, 4 etiket ile açıyorum. Makalenin tamamı kendime ait, daha doğrusu tek tek elle kendim yazıyorum. Her makaleye özgün youtube videosu yüklüyorum ve konuya ekliyorum, resimlerin hepsini resize edip logolayıp atıyorum v.s

Gel gelelim soruma, şimdi ben bu siteyi Türkçe olarak açtım fakat, istesem aynı makaleleri İngilizce ve Rusça olarak da yazabilirim. Nasıl bir yol izlemeliyim konusunda da ise sorularım şunlar;

3 farklı domainde 3 site açsam tek makaleyi 3 dile çevirsem ne olur? ( Çünkü 3 dil için ayrı ayrı makaleler yazamam sonuçta ) Bu şekilde kopya içeriğe takılmadan nasıl ilerleyebilirim, ya da tek dil üzerinden mi gitmeliyim, eğer öyle ise hangisini seçmeliyim. Evet İngilizce ve Rusça yazabilirim ama, Türkçe makaleyi 20 dakikada yazıyorsam, İngilizce ve Rusça'da sözlük kelime kontrolü v.s yapacağım için bu zaman iki katına çıkacak.