Merhaba; Öncelikle formunuz hayırlı uğurlu olsun. Cenabı hak iyi yerlere gelme ve emeğinizin karşılığını alma konusunda sizlerin yar ve yardımcısı olsun.
Burada tanıtacağım sitem
adsense hakkında ki tüm sorularınızın karşılığını bulabileceğiniz, başka eşi benzeri olmayan kafanıza takılan bir konuyu anında sorabileceğiniz ve site içerisinde yaptığınız tüm etkinliklerden (
Soru sorma,
blog yazısı yazma,
tanıtım yazısı yayınlama,
sorulan sorulara ve açılan konulara cevap verme vs vs) puan kazanabileceğiniz, ve kazandığınız
puanları paraya çevirebileceğiniz bir sistem kurduk ve hizmetinize sunduk.
Adsense panel olarak diğer forumlarda vs yerlerde açılan konuları incelediğimde, genelde yapılan yorumların yetersiz kaldığını ve soruların tam manasıyla çözüme kavuşturulamadığını gördüğüm için bu sektörde ki eksikliği kapatmak adına adsensepaneli kurdum.
Adsense sorunları,
hesap açma ve onay alma,
adsenseden banlanma yada kazançların tam olarak yansımaması gibi bir çok konuda ziyaretçilerimize ışık tutacak olan sitemiz hizmetlerinizdedir.
Sitemiz kullanım kolaylığı ile ziyaretçilerimize hitap ediyor. Örnek olarak bir sosyal medya hesabında yazı paylaşmak ne kadar kolaysa adsensepanel.com da da yazı paylaşmak o kadar kolay. Sorularınızı
Soru Sor Bölümünden anında sorabilir, ve yapmış olduğunuz etkinlikler sonucu kazancağınız puanları ve bu puanları nasıl paraya çevirebileceğinizi öğrenmek için
SÜRPRİZ konumuza bakabilirsiniz.
SOn olarak şahsi bloğumuzda ücretsiz olarak
site tanıtımı yapabilirsiniz.
EDİT
Sitemizde 15 günde yaklaşık 90 adet içerik girişi olmuştur. Sitemize 20 adet tanıtım yazısı eklendi 30 adet makale girişi oldu 40 tan fazla da soru ve bu sorulara cevaplar verildi. Bu kadar hızlı giden bir sisteme hemen sitenizi ekleyin ve onaylayalım. Adsense hakkında dilerseniz sitelerinizi inceleyelim dilerseniz başvurularınızı inceleyelim, dilerseniz de sizin yerinize biz başvuru yapalım.